05-01-2023

«Open Sport» - Σάββατο και Κυριακή στις 13:40

Δελτίο τύπου - Open Sport - Μανώλης Σφακάκης

Αθλητικό υπερθέαμα και αυτό το Σαββατοκύριακο στο Open Sport.

 Οι πρώτες εκπομπές του 2023 εστιάζουν στο πρώτο αθηναϊκό ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκού, στην Opap Arena”, και παίζουν… Total Football”. Πάνος Βόγλης και Μαρία Ζαφειράτου κάνουν διαφορετική πρόβλεψη, ο Νίκος Νταμπίζας αναλύει τα συν και τα πλην των μονομάχων και ο Αλέξης Σπυρόπουλος προσθέτει τη δική του πινελιά στον καμβά της σημαντικής αναμέτρησης. Τελευταία νέα, δηλώσεις και μεγάλες στιγμές του παρελθόντος.

Ο 3ος της βαθμολογίας ΠΑΟΚ καιροφυλακτεί μετά τον θρίαμβο στο ματς με τον Άρη και ο Ολυμπιακός βρίσκει ρυθμό. Εκτενές ρεπορτάζ για το πρωτάθλημα της Super League.

Όλη η δράση από την 17η αγωνιστική της Euroleague. Ειδικό θέμα για τον Αμερικανό γκαρντ του Ολυμπιακού Τόμας Γουόκαπ, που τα κάνει όλα και συμφέρει.

Οι σούπερ σταρ του ΝΒΑ τρελάθηκαν: 71 πόντους ο Μίτσελ, 60 ο Ντόντσιτς, 55 ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, αφιέρωμα στις «καπνισμένες κάνες» του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ στον πλανήτη.

Όπως πάντα, άφθονο θέαμα από τα γήπεδα του κόσμου. Απολαύστε τις δέκα καλύτερες φάσεις της εβδομάδας και ενημερωθείτε για τις σημαντικότερες ποδοσφαιρικές μεταγραφές. Τα εκατομμύρια που θα εισπράξει ο Κριστιάνο Ροναλντο από την Αλ Νασρ προκαλούν ίλιγγο.

 OPEN SPORT, κάθε Σάββατο και Κυριακή μεσημέρι 13:40 – 14:40, ραντεβού με την φωτεινή πλευρά του αθλητισμού.