11-01-2023

Ο Γιώργος Θεοφάνους υποδέχεται την Κατερίνα Κούκα, τον Μιχάλη Δημητριάδη και την Κρυσταλλία στο «Ένα Τραγούδι Ακόμα»

Δελτίο τύπου - Ένα τραγούδι ακόμα - Κατερίνα Κούκα, Μιχάλης Δημητριάδης, Κρυσταλλία, Νίκος Αλεξιάδης

Γιώργος Θεοφάνους υποδέχεται την Κατερίνα Κούκα, τον Μιχάλη Δημητριάδη και την Κρυσταλλία στο «Ένα Τραγούδι Ακόμα» 

Ο Γιώργος Θεοφάνους υποδέχεται την Κατερίνα Κούκα, τον Μιχάλη Δημητριάδη και την Κρυσταλλία στο «Ένα Τραγούδι Ακόμα», την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου στις 23:00 στο OPEN.

Η Κατερίνα Κούκα με τη χαρισματική φωνή της και την έντονη προσωπικότητά της μας ταξιδεύει σε ένα υπέροχο μουσικό πρόγραμμα. Ερμηνεύει αγαπημένα της τραγούδια και φυσικά με τη συνοδεία του Γιώργου Θεοφάνους στο πιάνο, την απολαμβάνουμε στις μεγάλες και αξέχαστες επιτυχίες της.

Η βραδιά συνεχίζεται με τον Μιχάλη Δημητριάδη, ο οποίος μας χαρίζει μοναδικές ερμηνείες και μαζί με την Κρυσταλλία τραγουδάνε ένα από τα πιο γνωστά και αγαπημένα ντουέτα της ελληνικής δισκογραφίας.

Η Κρυσταλλία  έρχεται στο «Ένα τραγούδι ακόμα» και με την εντυπωσιακή φωνή της, τραγουδάει μέσα από την καρδιά της αγαπημένα λαϊκά τραγούδια και όχι μόνο.

Η έκπληξη της βραδιάς και το ταλέντο που υποδέχεται ο Γιώργος Θεοφάνους αυτή την Παρασκευή είναι ο Νίκος Αλεξιάδης . Ο Νίκος έρχεται από τις Σέρρες, κάνει μαθήματα πιάνου από 7 ετών, παίζει τύμπανα και κάνει live εμφανίσεις στην Θεσσαλονίκη και στις Σέρρες.

«Ένα Τραγούδι Ακόμα», με τον Γιώργο Θεοφάνους την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου στις 23:00 στο OPEN»