18-01-2023

Ο Γιώργος Μαργαρίτης, στο «Ένα Τραγούδι Ακόμα» - Παρασκευή 20 Ιανουαρίου στις 23:00

Δελτίο τύπου - Ένα τραγούδι ακόμα - Γιώργος Μαργαρίτης, Χρήστος Μενιδιάτης, Ελεάνα Παπαϊωάννου, Αγνή Καλουμένου και Γιώργος Σπετσιώτης

Ο Γιώργος Μαργαρίτης, στο «Ένα Τραγούδι Ακόμα» 

Μαζί με τον Χρήστο Μενιδιάτη, την Ελεάνα Παπαϊωάννου και την Αγνή Καλουμένου σε μια μοναδική μουσική βραδιά 

Ο Γιώργος Θεοφάνους υποδέχεται στο «Ένα Τραγούδι Ακόμα» τον Γιώργο Μαργαρίτη και μαζί με τον Χρήστο Μενιδιάτη, την Ελεάνα Παπαϊωάννου και την Αγνή Καλουμένου τους απολαμβάνουμε σε αγαπημένα λαϊκά ακούσματα, την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου στις 23:00 στο OPEN. 

Ο Γιώργος Μαργαρίτης, ο πιο ροκ λαϊκός τραγουδιστής, έτσι όπως τον χαρακτηρίζουν, ένας σπουδαίος τραγουδιστής που έχει χαράξει τη δική του επιτυχημένη πορεία στην ελληνική δισκογραφία, παρέα με τον Γιώργο Θεοφάνους μας χαρίζουν μια ξεχωριστή, λαϊκή, μουσική βραδιά. Με το αστείρευτο χιούμορ του και την αυθεντικότητά του, ο Γιώργος Μαργαρίτης διηγείται στιγμές από τα πρώτα του βήματα στο τραγούδι, με τον μέντορά του Βασίλη Τσιτσάνη και θυμάται πολλές ιστορίες πίσω από τις μεγάλες του επιτυχίες. 

Η βραδιά συνεχίζεται με τον Χρήστο Μενιδιάτη και με ένα ντουέτο που συγκινεί. Για πρώτη φορά ερμηνεύει ένα συγκεκριμένο τραγούδι του πατέρα του, Μιχάλη Μενιδιάτη, μαζί με τον Γιώργο Μαργαρίτη. Φυσικά δεν λείπουν τα τραγούδια που αγαπήσαμε και τραγουδήσαμε. 

Η εντυπωσιακή Ελεάνα Παπαϊωάννου έρχεται στο «Ένα τραγούδι ακόμα» και με την ξεχωριστή φωνή της και το κέφι της τραγουδάει αγαπημένα παλιά, λαϊκά τραγούδια, αλλά και το νέο της τραγούδι. 

Στη συνέχεια η ταλαντούχα συνεργάτιδα του Γιώργου Μαργαρίτη, Αγνή Καλουμένου, μας χαρίζει μια πολύ μεγάλη επιτυχία της. 

Η έκπληξη της βραδιάς και το ταλέντο που υποδέχεται ο Γιώργος Θεοφάνους αυτή την Παρασκευή είναι ο Γιώργος Σπετσιώτης. Ο Γιώργος έρχεται από τη Λέσβο, παίζει μπουζούκι έχει σπουδάσει μουσικολογία και ηχοληψία. 

«Ένα Τραγούδι Ακόμα», με τον Γιώργο Θεοφάνους την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου στις 23:00 στο OPEN»