18-01-2023

Η Σταυρούλα «πέθανε», έρχεται η Αγγελική και είναι αποφασισμένη-Απόψε στη Δική μας οικογένεια στις 20.00 (Sneak preview)

Η δική μας οικογένεια, επεισόδιο 21

Η Σταυρούλα «πέθανε»!

Έρχεται η Αγγελική

και είναι αποφασισμένη! 

Απόψε, στις 20:00 στη «ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ» 

Εξοργισμένη από την προδοσία του Δημήτρη, αλλά και από μια συζήτηση με τη Νεφέλη για το πόσο μισεί τη βιολογική μητέρα της, η Αγγελική αφήνει στην άκρη τα ρούχα της οικιακής βοηθού και αποφασίζει να κάνει μια επίσκεψη στη DavMak με την αληθινή της ταυτότητα. Η Σταυρούλα, όταν δεν καταφέρνει να τη μεταπείσει, επικοινωνεί με τη Μυρτώ να πάει στη DavMak και να σταματήσει την αδελφή της από το να κλωτσήσει τον κουβά που γέμιζε τόσο καιρό, συμπαραστεκόμενη στην οικογένεια Μακρή ως «Σταυρούλα». 

Παράλληλα, ο Μιχάλης θέτει στον Δημήτρη το ζήτημα του Διονύση ο οποίος δεν έχει εμφανιστεί στην εταιρεία από τότε που μαλώσανε και του ζητάει να αποφασίσουν αν ο Διονύσης είναι ακόμα ο αρχιμηχανικός της εταιρείας ή έχει τελικά παραιτηθεί. 

Η Μάρθα  επισκέπτεται την κόρη της και μαθαίνει ότι η Μυρτώ είναι κόρη του Γρηγόρη, ενώ έχει και μια σύγκρουση με τη «Σταυρούλα» που όμως δεν συμπεριφέρεται πλέον ως η υποτακτική οικιακή βοηθός. 

Ήρθε η ώρα να μάθει η Μάρθα πώς λύνει τα θέματά της η Αγγελική.

«H ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ», καθημερινά στις 20:00 στο OPEN

Δείτε απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο