25-01-2023

Καταρ-αμένα λεφτά στη Δική μας οικογένεια- Απόψε στις 20.00 στο OPEN

Η δική μας οικογένεια - Ελληνική σειρά

«ΚΑΤΑΡ-ΑΜΕΝΑ» ΛΕΦΤΑ ΣΤΗ «ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ»

ΟΤΑΝ Η ΜΑΡΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟΝ ΙΣΤΙΟΠΛΟΟ

ΑΠΟΨΕ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ OPEN

 

 

Πριν δύο χρόνια η Μάρθα (Υρώ Μανέ) είχε πάει για Χριστούγεννα στο Ντουμπάι με λεφτά της κόρης της. Στο εξωτικό αυτό μέρος γνώρισε έναν γοητευτικό ιστιοπλόο που την κάλεσε σε ένα πάρτυ σε γιοτ με ζάπλουτους Άραβες!  Περάσανε τόσο καλά που  ανταλλάξαν e-mails, διευθύνσεις, τηλέφωνα και υποσχέσεις να τα ξαναπούνε σε επόμενες διακοπές. 

Ήρθε η στιγμή να ξανασυναντηθούν ! Σήμερα στη «Δική μας Οικογένεια», δυο Άραβες σκάνε στην πόρτα της Μάρθας με χαρτοφύλακες και κούτες με λεφτά! Εκείνη φοβάται να τους ανοίξει και η Ειρήνη (Ελίνα Μάλαμα) στέλνει τον Παύλο (Νίκο Πουρσανίδη) για να δει τι θέλουν οι κύριοι με τους χαρτοφύλακες. 

Όταν τελικά η πόρτα της Μάρθας ανοίξει, στο σπίτι  θα «μπουν» δεκατρία εκατομμύρια ευρώ μαύρου χρήματος ! Η Ειρήνη θα πρέπει να κάνει τους δυο πιο τρελούς και bon viveurs  χαρακτήρες της σειράς να καταλάβουν πως έτσι και ξοδέψουν αυτά τα λεφτά,  θα μπλεχτούν όλοι σε μεγάλο σκάνδαλο με κίνδυνο να βρεθούν «μέσα», καθώς είναι φανερό πως κάποιοι από τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση προσπαθούν να τα ξεφορτωθούν  στέλνοντάς τα στη Μάρθα. 

Θα καταφέρουν ο Δημήτρης (Μάριος Αθανασίου) και οι υπόλοιποι να βρουν τι θα κάνουν με τα δεκατρία εκατομμύρια ευρώ παράνομου χρήματος που έσκασαν στην οικογένεια, την ώρα μάλιστα που στην εταιρεία έχει έρθει η Τράπεζα για να κάνει έλεγχο για τυχόν ατασθαλίες στα λογιστικά τους;

Ή μήπως θα τους συλλάβει όλους μαζί η Ιντερπόλ και θα περάσουν τα επόμενα χρόνια πίσω απ’ τα κάγκελα; 

Αυτή την εβδομάδα ένα μεγάλο σκάνδαλο χτυπάει τη «ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ» και τίποτα δεν θα μείνει όρθιο! 

«H ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ», καθημερινά στις 20:00 στο OPEN