03-02-2023

Ο Γιώργος Θεοφάνους υποδέχεται τον Ζαφείρη Μελά, τη Μαρία Ιωαννίδου και τον Φώτη Παπαζήση στο «Ένα Τραγούδι Ακόμα», απόψε στις 23:00 στο OPEN

Δελτίο τύπου - Ένα Τραγούδι Ακόμα - Ζαφείρης Μελάς, Μαρία Ιωαννίδου και Φώτης Παπαζήσης

Ο Γιώργος Θεοφάνους υποδέχεται τον Ζαφείρη Μελά,

τη Μαρία Ιωαννίδου και τον Φώτη Παπαζήση

στο «Ένα Τραγούδι Ακόμα», απόψε στις 23:00 στο OPEN 

 

Μια ξεχωριστή λαϊκή βραδιά, παρέα με τον Ζαφείρη Μελά, τη Μαρία Ιωαννίδου και τον Φώτη Παπαζήση μας επιφυλάσσει ο Γιώργος Θεοφάνους στο «Ένα Τραγούδι Ακόμα», απόψε στις 23:00 στο OPEN. 

Ο Ζαφείρης Μελάς, ο καταξιωμένος λαϊκός ερμηνευτής που έχει χαράξει μια αξιοθαύμαστη πορεία, έρχεται στο «Ένα Τραγούδι Ακόμα» και μας χαρίζει τις αξέχαστες επιτυχίες του από τα σχεδόν 60 χρόνια της καλλιτεχνικής του διαδρομής! Διηγείται άγνωστες ιστορίες  με τους τεράστιους συνθέτες, στιχουργούς και καλλιτέχνες με τους οποίους έχει συνεργαστεί, όπως ο Μανώλης Αγγελόπουλος και ο Γιάννης Πάριος. 

Στην παρέα τους έρχεται και η Μαρία Ιωαννίδου, μια εντυπωσιακή, λαϊκή φωνή η οποία μαζί με τον Ζαφείρη Μελά θα ερμηνεύσει αγαπημένα ντουέτα. Στη συνέχεια θα την ακούσουμε σε τραγούδια που έχουν ερμηνεύσει η Μαρινέλλα και η  Χάρις Αλεξίου και έχουν αφήσει το δικό τους αποτύπωμα στο χρόνο. 

Ακόμα θα απολαύσουμε τον  Φώτη Παπαζήση, τον νέο ταλαντούχο τραγουδιστή, ο οποίος ήρθε από τη Θεσσαλονίκη για να κυνηγήσει το όνειρο του στη μουσική. Οι κόποι του φαίνεται να ανταμείβονται, καθώς τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στο δυναμικό της Panik Records. 

«Ένα Τραγούδι Ακόμα», με τον Γιώργο Θεοφάνους την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου  στις 23:00 στο OPEN»