09-02-2023

Ο Γιώργος Θεοφάνους υποδέχεται τον Διονύση Σχοινά, την Ήβη Αδάμου, τη Χάρις Σάββα και τον Θάνο Λάμπρου στο «Ένα Τραγούδι Ακόμα»

Δελτίο τύπου - Ένα τραγούδι ακόμα - Διονύσης Σχοινάς, Ήβη Αδάμου, Χάρις Σάββα και Θάνος Λάμπρου

 

Ο Γιώργος Θεοφάνους υποδέχεται τον Διονύση Σχοινά, την Ήβη Αδάμου, τη Χάρις Σάββα και τον Θάνο Λάμπρου στο «Ένα Τραγούδι Ακόμα»

 Ο Γιώργος Θεοφάνους υποδέχεται τον Διονύση Σχοινά, την Ήβη Αδάμου, τη Χάρις Σάββα και τον Θάνο Λάμπρου στο «Ένα Τραγούδι Ακόμα», την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου στις 23:00 στο OPEN. 

Ο Διονύσης Σχοινάς ξαναβρίσκεται με τον Γιώργο Θεοφάνους μετά από πολύ καιρό και είναι όλα σαν να μην πέρασε μια μέρα. Με την πιο ανεβασμένη διάθεση και μια μεγάλη ποικιλία σε μουσικές επιλογές η βραδιά προβλέπεται μαγική. Ο Διονύσης Σχοινάς θα ερμηνεύσει αγαπημένες επιτυχίες που μας έχουν συνοδεύσει σε χαρές και έρωτες, και με την Ήβη Αδάμου στο πλευρό του θα μας χαρίσει αγαπημένα ντουέτα σε εντυπωσιακές εκτελέσεις. 

Η Ήβη Αδάμου, εκρηκτική και ενθουσιώδης θα μας υπενθυμίσει για μια ακόμη φορά γιατί άξιζε να είναι εκείνη η νικήτρια του Χ - Factor, μέσα από το οποίο τη γνωρίσαμε και την αγαπήσαμε, με τον Γιώργο Θεοφάνους, να αποκαλύπτει γιατί δεν την επέλεξε, να ζητάει συγγνώμη για αυτό και να τονίζει πόσο εξαιρετική επαγγελματίας είναι. 

Η Χάρις Σάββα, συντοπίτισσα  του Γιώργου Θεοφάνους, έρχεται στο «Ένα Τραγούδι Ακόμα» για να μας αποδείξει ότι το ταλέντο ρέει άφθονο στην Κύπρο και να ανεβάσει τη διάθεση με το νέο της τραγούδι που μόλις κυκλοφόρησε. 

Η παρέα ολοκληρώνεται με τον ταλαντούχο Θάνο Λάμπρου, ο οποίος θα μας ταξιδέψει με τη φωνή του και θα ερμηνεύσει όχι μόνο το δικό του τραγούδι αλλά και μια κορυφαία επιτυχία του Σάκη Ρουβά. 

«Ένα Τραγούδι Ακόμα», με τον Γιώργο Θεοφάνους την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου  στις 23:00 στο OPEN»