13-02-2023

Total Football - Εκτάκτως απόψε στις 23:00 στο OPEN

Total Football - Πάνος Βόγλης, Μαρία Ζαφειράτου

Εκτάκτως απόψε στις 23:00 το Total Football, με όλη τη δράση της 22ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League 

Το Total Football και αυτήν την αγωνιστική, έρχεται κοντά σας, για να σας μεταφέρει τον παλμό από όλα τα παιχνίδια της 22ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος.

Εκτάκτως απόψε στις 23:00 η Μαρία Ζαφειράτου και ο Πάνος Βόγλης, σας μεταφέρουν όλα όσα θα συμβούν στα γήπεδα της Stoiximan Super League

Πρώτη στάση στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Ο Μανώλης Σφακάκης περιγράφει ζωντανά στο στούντιο τα στιγμιότυπα από την αναμέτρηση Ολυμπιακός – Παναιτωλικός, που θα έχει λήξει λίγα λεπτά νωρίτερα.

Στην Τρίπολη, ο Αστέρας περιμένει τον ΠΑΟΚ και ο Γρηγόρης Ατρείδης μεταφέρει τα πλάνα, το ρεπορτάζ και το τρίτο ημίχρονο αυτού του σημαντικού αγώνα.

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Λεβαδειακό και ο Δημήτρης Βάλσαμος περιγράφει στο στούντιο φάσεις και γκολ, ενώ μας δίνει τον απόηχο από το παιχνίδι στην OPAP ARENA. 

Ο Παναθηναϊκός πέρασε νικηφόρα από το «Κλεάνθης Βικελίδης» και ο Γρηγόρης Ποζιός έχει ετοιμάσει όλο το φιλμ του ντέρμπι, καθώς και δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

Ο Πρωταθλητής Ευρώπης, Νίκος Νταμπίζας, θα αναλύσει με τον δικό του εμπεριστατωμένο τρόπο όλες τις σημαντικές αναμετρήσεις.

Ο Αλέξης Σπυρόπουλος φωτίζει τις φάσεις και τα πρόσωπα που ξεχώρισαν στα παιχνίδια.

Ο Αριστομένης Κουτσιαύτης, διαιτητής της Super League μέχρι τον περασμένο Δεκέμβριο, θα ξεδιαλύνει κάθε φάση που αφορά το κομμάτι της διαιτησίας. Με καθαρό λόγο, σαφή ερμηνεία των κανονισμών και απόλυτη γνώση του αντικειμένου.

Ο Βασίλης Παπαθεοδώρου μεταφέρει ειδήσεις και παρασκήνιο από το σπουδαίο παιχνίδι της 22ης στροφής του πρωταθλήματος. 

Στον επίλογο της εκπομπής, «παράθυρο» στο διεθνές ποδόσφαιρο, με φάσεις και γκολ από τα μεγάλα πρωταθλήματα. 

Απόψε στις 23:00 έχει Total Football στο OPEN