15-02-2023

Συνεχίζεται η ανοδική πορεία της σειράς «Έρωτας φυγάς»-Οι εξελίξεις καθηλώνουν (Sneak preview)

Έρωτας φυγάς - Ελληνική σειρά

Συνεχίζεται η ανοδική πορεία της σειράς «Έρωτας φυγάς»

Οι εξελίξεις καθηλώνουν  

Ο «ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ», η αγαπημένη σειρά των τηλεθεατών στο off peak, έχει εντυπωσιακά ανοδική πορεία με σταθερά υψηλές επιδόσεις τόσο στα γυναίκεια όσο και στα ανδρικά κοινά. 

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen, εχθές 14 Φεβρουαρίου τον «Έρωτα Φυγά» παρακολούθησαν 600.000 τηλεθεατές, ενώ σημείωσε Μ.Ο. 20% στο σύνολο του κοινού και 12,8 στο δυναμικό κοινό 18-54. Αξίζει να σημειωθεί ότι η σειρά καταγράφει μια ιδιαίτερη δυναμική στα γυναικεία κοινά, όπου σημείωσε μερίδιο 31% στις γυναίκες 45-64, ωστόσο και στο ανδρικό κοινό 45-64 άγγιξε το 27,8%. 

Οι εξελίξεις συνεχίζουν με αμείωτο ρυθμό και η εγκυμοσύνη της Αλεξάνδρας είναι στο προσκήνιο. Στο σημερινό επεισόδιο, ο Ιάσονας όταν ακούει για την εγκυμοσύνη επιτίθεται στην Αλεξάνδρα, αφού είναι σίγουρος πως δεν μπορεί να κάνει παιδιά. Της αποκαλύπτει πως γνωρίζει ότι ο Γιωργάκης είναι παιδί του Μάρκου και η Αλεξάνδρα του αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για τον εκβιασμό που της άσκησε η Μαργέτα προκειμένου να τον παντρευτεί. Ο Ιάσονας μετά από αυτές τις εξελίξεις σκέφτεται να αυτοκτονήσει, αλλά η Μαργέτα, σίγουρη πως το παιδί που περιμένει η Αλεξάνδρα είναι του γιου της, τον παροτρύνει να κάνει και άλλες εξετάσεις. Η Ελπίδα απειλεί τον Νικόλα με μήνυση, ενώ η Δήμητρα φτάνει όλο και πιο κοντά στο να μάθει ποια σχέση είχε ο Φίλιππος με το σκοτωμένο αδερφό της. 

Δείτε απόσπασμα από το επεισόδιο