24-02-2023

Το κόκκινο ποτάμι-Η συνέχεια: Ο Δημοσθένης εξομολογείται στην Ιφιγένεια πως είναι ερωτευμένος μαζί της- Σάββατο 25/2 στις 22:00

Το κόκκινο ποτάμι-Η συνέχεια, επεισόδιο 4 β κύκλου

«ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΟΤΑΜΙ - Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ»

 

Τι θα δούμε το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου στις 22.00 στο OPEN 

Ο Δημοσθένης εξομολογείται στην Ιφιγένεια

πως είναι ερωτευμένος μαζί της 

Ο Ανδρέας προσφέρεται να βοηθήσει τον Νικολαΐδη να πάνε στην Τραπεζούντα και να ψάξουν για την Ιφιγένεια, που είναι αιχμάλωτη του Μουτασερίφη. Μετά την κηδεία του Παντελή η ομάδα των δικών μας βγαίνει από το Λοιμοκαθαρτήριο, για να ξεκινήσουν την καινούργια ζωή.  Πηγαίνουν στην επιτροπεία να πάρουν έγγραφα και οδηγίες και ξεκινούν για ένα χωριό κοντά στο Λαγκαδά. Ο Χριστοδούλου διαμαρτύρεται, που τον παρακάμπτουν και τους αναλαμβάνει η Αγγελική. Στη Σαμψούντα ο Λάζος μαθαίνει ότι η γυναίκα του έχει υποχρεωθεί να εξισλαμισθεί και να κάνει οικογένεια με ένα Τούρκο. Της λέει να φύγει μαζί του, αλλά εκείνη αρνείται. Ο Ισμαήλ φυγαδεύει με επιτυχία τη Χαλιντέ από τη Σμύρνη. Χάρις στην επέμβαση Νικολαΐδη και Ανδρέα η Ιφιγένεια και ο Δημοσθένης είναι και πάλι ελεύθεροι. Ανεβαίνουν στο λημέρι, όπου οι άλλοι τους υποδέχονται πανηγυρικά. Ο Δημοσθένης εξομολογείται στην Ιφιγένεια πως είναι ερωτευμένος μαζί της. 

«ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΟΤΑΜΙ –  Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ», ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 22.00 ΣΤΟ OPEN 

Το τραγούδι των τίτλων, «Δυό Επιστροφές», σε μουσική Χρήστου Παπαδόπουλου και στίχους Κώστα Μπαλαχούτη, ερμηνεύουν ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Μελίνα Ασλανίδου. Το soundtrack κυκλοφορεί από την Panik Platinum.