08-03-2023

Αφιέρωμα στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα στο «Ό,τι αγαπώ» με τον Γιάννη Μπέζο- Σάββατο 11 Μαρτίου στις 23:00

Δελτίο τύπου - Ότι Αγαπώ - Αφιέρωμα στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα

«Ό,ΤΙ ΑΓΑΠΩ» με τον Γιάννη Μπέζο 

Αφιέρωμα στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα 

Γιάννης Κότσιρας, Μελίνα Ασλανίδου, Μίλτος Πασχαλίδης, Βασίλης Λέκκας, Δήμητρα Παπίου, Γιάννης Ζουγανέλης, Δημήτρης Σταρόβας, Μιρέλλα Πάχου, Γιώργος και Αλέξανδρος Παντελιάς και Ελισάβετ Καρατζόλη στο «Ό,ΤΙ ΑΓΑΠΩ» 

Έναν από τους σημαντικότερους δημιουργούς μας, τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, που άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στην ελληνική μουσική σκηνή, τιμά το «Ό,ΤΙ ΑΓΑΠΩ», αυτό το Σάββατο 11 Μαρτίου στις 23:00 στο OPEN. 

Στον αξέχαστο Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, τον μοναδικό αυτόν τραγουδοποιό, έναν σύγχρονο τροβαδούρο, που αγαπήθηκε όσο λίγοι, εστιάζει η εκπομπή μέσα από τα μεγάλα του τραγούδια. 

Γιάννης Κότσιρας, Μελίνα Ασλανίδου, Μίλτος Πασχαλίδης, Βασίλης Λέκκας, Δήμητρα Παπίου, Γιάννης Ζουγανέλης, Δημήτρης Σταρόβας, Μιρέλλα Πάχου, Γιώργος και Αλέξανδρος Παντελιάς και Ελισάβετ Καρατζόλη ερμηνεύουν αγαπημένα τραγούδια που έχουμε ταυτίσει με την υπέροχη φωνή του Λαυρέντη Μαχαρίτσα. 

«Διδυμότειχο μπλουζ», «Πόσο σε θέλω», «Εφάπαξ», «Και τι ζητάω», « Έτσι κι αλλιώς», « Το φλασάκι», «Εκεί στο Νότο», «Ένας Τούρκος στο Παρίσι», « Ο παλιός στρατιώτης», « Σκόνη», «Έλα ψυχούλα μου», τραγούδια που πλέον έχουν αναδειχτεί ως κλασσικά στο είδος τους. 

Ο Γιάννης Μπέζος υποδέχεται μια παρέα φίλων και συνεργατών του, που μαζί με τη Λίνα Δημοπούλου και τον Δημήτρη Βασαλάκη, θυμούνται τον συνθέτη, τον ερμηνευτή, τον άνθρωπο, τον καλλιτέχνη,  Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, μέσα από την κοινή τους ζωή και τις κοινές τους εμπειρίες. 

Τον ερμηνευτή των επιτυχιών, της ευαισθησίας και της ανθρωπιάς, που άνοιξε μουσικούς δρόμους και διαμόρφωσε μουσικό στυλ, σφραγίζοντας μελωδικά και υπέροχα τα ακούσματά μας. 

«Ό,ΤΙ ΑΓΑΠΩ» με τον Γιάννη Μπέζο, κάθε Σάββατο στις 23.00, στο OPEN!