17-03-2023

Το κόκκινο ποτάμι-Η συνέχεια: Η Ιφιγένεια έρχεται πιο κοντά με τον Δημοσθένη- Σάββατο στις 22:00

Το κόκκινο ποτάμι-Η συνέχεια, επεισόδιο 7, β κύκλος

«ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΟΤΑΜΙ - Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ»

 

Τι θα δούμε το Σάββατο 18 Μαρτίου στις 22.00 στο OPEN 

Η Ιφιγένεια έρχεται πιο κοντά με τον Δημοσθένη 

Η Ιφιγένεια έρχεται πιο κοντά με τον Δημοσθένη, αλλά δεν μπορεί να αποδεχτεί τα αισθήματά της για αυτόν και του ζητάει να φύγει μόνος. Ο Δημοσθένης δεν αντέχει τον αποχωρισμό και επιστρέφει στο λημέρι. Στον Λαγκαδά η ένταση ανάμεσα στους πρόσφυγες και τους γηγενείς μεγαλώνει. Εντωμεταξύ στο Παρίσι, στο Gare de Lyon, όπου ο Βενιζέλος ξεκινά για την επιστροφή του στην Ελλάδα, ο Τρερέπης και ο Κυριάκης τον πυροβολούν επανειλημμένα, αλλά αποτυγχάνουν να τον δολοφονήσουν. Πλησιάζοντας στο μοναστήρι, ο Ανδρέας και ο Νικολαΐδης παρακολουθούν εντελώς τυχαία τον Κεμάλ να παραλαμβάνει όπλα από τους μπολσεβίκους. 

«ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΟΤΑΜΙ –  Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ», ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 22.00 ΣΤΟ OPEN 

Το τραγούδι των τίτλων, «Δυό Επιστροφές», σε μουσική Χρήστου Παπαδόπουλου και στίχους Κώστα Μπαλαχούτη, ερμηνεύουν ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Μελίνα Ασλανίδου. Το soundtrack κυκλοφορεί από την Panik Platinum. 

Σκηνοθεσία: Μανούσος Μανουσάκης

Πρωταγωνιστούν: Αναστασία Παντούση, Όμηρος Πουλάκης, Κωνσταντίνος Καζάκος, Σωτήρης Χατζάκης, Φίλιππος Σοφιανός, Βασίλης Χαλακατεβάκης, Άννα Μάγκου, Φωτεινή Ντεμίρη, Μαριάνθη Σοντάκη, Χριστίνα Αλεξανιάν, Λάμπρος Κτεναβός, Πέρης Μιχαηλίδης, Μιχάλης Μαρκάτης, Μαρία Παπαφωτίου, Ηρώ Μουκίου, Τάσος Σωτηράκης, Πέτρος Ξεκούκης, Εύα Σιμάτου, Μανταλένα Παπαδάτου, Σταμάτης Τζελέπης, Ευθύμης Γεωργόπουλος, Βαγγέλης Σαλευρής, Χρήστος Φωτίδης, Δήμητρα Σιγάλα, Μανώλης Κλωνάρης, Τάκης Σακελλαρίου, Παυλίνα Ζάχρα, Παύλος Κουρτίδης, Μαριάννα Κιμούλη, Γιώργος Χαλεπλής, Μαίρη Χήναρη, Γιώργος Ματαράγκας, Γιάννης Ίτσιος κ.α.