24-03-2023

Οι Εικόνες με τον Τάσο Δούση ταξιδεύουν στην Ιερουσαλήμ- Κυριακή 17:45

Δελτίο τύπου - Εικόνες - Ιερουσαλήμ

Οι «ΕΙΚΟΝΕΣ» με τον Τάσο Δούση

ταξιδεύουν στην Ιερουσαλήμ 

 

O Τάσος Δούσης και οι «ΕΙΚΟΝΕΣ» ταξιδεύουν στην Ιερουσαλήμ, μία πόλη ιερή, μαρτυρική και ιστορική, αυτή την Κυριακή 26 Μαρτίου στις 17:45 στο OPEN. 

Ένα καθηλωτικό επεισόδιο, με τον Τάσο Δούση και την ομάδα του να μας μεταφέρουν όλο το μυσταγωγικό κλίμα της πόλης. Βαδίζουν στην Οδό του Μαρτυρίου ακολουθώντας τη διαδρομή του Ιησού μέχρι τη Σταύρωσή του στον Γολγοθά και μας περιγράφουν στις εκάστοτε στάσεις τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν. Στον Ναό της Αναστάσεως προσκυνούν στον Τάφο του Χριστού, μία εμπειρία συγκλονιστική. 

Επίσης, επισκέπτονται το Τείχος των Δακρύων, το σημείο όπου οι Εβραίοι θρηνούν την απώλεια του Ναού του Σολομώντα. Κάνουν βόλτα στον εβραϊκό, χριστιανικό και μουσουλμανικό τομέα της Παλιάς Πόλης της Ιερουσαλήμ και ανακαλύπτουν τη νέα πόλη της Ιερουσαλήμ στην πολύβουη οδό Τζάφα.

Ο Τάσος Δούσης και η ομάδα του απολαμβάνουν το φαγητό τους σε ένα καταπληκτικό εστιατόριο με πανοραμική θέα στην Ιερουσαλήμ και «χάνονται» στην πολύχρωμη αγορά Γιεχούντα εκεί όπου δοκιμάζουν κιουνεφέ, το γλυκό που κάνει θραύση στην Ιερουσαλήμ. 

«ΕΙΚΟΝΕΣ»: ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 17:45 ΣΤΟ OPEN