31-03-2023

Ο Νικολαΐδης σώζει τον Δημοσθένη από βέβαιο πνιγμό- «Το κόκκινο ποτάμι-Η συνέχεια» Σάββατο στις 22.00

Το κόκκινο ποτάμ-Η συνέχεια, επεισόδιο 8

«ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΟΤΑΜΙ - Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ»

 

 

Τι θα δούμε το Σάββατο 01 Απριλίου στις 22.00 στο OPEN 

Ο Νικολαΐδης σώζει τον Δημοσθένη από βέβαιο πνιγμό

Στην παραλία, πηγαίνοντας στο καΐκι η Ιφιγένεια μαζί με τον πατέρα της, βρίσκουν μισοπνιγμένο τον Δημοσθένη. Είναι πολύ άσχημα, αλλά ο Νικολαΐδης καταφέρνει να τον σώσει. Εντωμεταξύ, στην Καλλιθέα εμφανίζεται ο Σίμος και η Ανθή τρομοκρατείται, αλλά ο Νίκος στέκεται βράχος δίπλα της. Την ίδια στιγμή ο Γεώργιος βρίσκει έναν απρόσμενο σύμμαχο στο πρόσωπο του παπά-Φανούρη. Με το φόβο των Τσετών, ο Χότζας αποφασίζει να πάρει τη Λουσίν και την Ειρήνη μακριά. Μαζί τους η Άννα και ο Μουράτ. Είναι, όμως, αργά. Οι άτακτοι τους προλαβαίνουν και πυροβολούν την Ειρήνη. Στο Παρίσι ο Ζαχάρωφ προειδοποιεί ξανά τον Βενιζέλο να μην προκηρύξει εκλογές. Στη Σμύρνη ο Ισμαήλ φαίνεται να ανταποκρίνεται στην έκκληση του Στεργιάδη για συνεργασία, ενώ η Χασμίκ, απελπισμένη από το αδιέξοδο που βλέπει μπροστά της, το σκάει από το σπίτι του Γαβριήλ. Όλοι την ψάχνουν τρομαγμένοι, χωρίς να μπορούν να φανταστούν ότι σκοπεύει να βάλει τέλος στη ζωή της. 

«ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΟΤΑΜΙ –  Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ», ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 22.00 ΣΤΟ OPEN 

Το τραγούδι των τίτλων, «Δυό Επιστροφές», σε μουσική Χρήστου Παπαδόπουλου και στίχους Κώστα Μπαλαχούτη, ερμηνεύουν ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Μελίνα Ασλανίδου. Το soundtrack κυκλοφορεί από την Panik Platinum. 

Σκηνοθεσία: Μανούσος Μανουσάκης

Πρωταγωνιστούν: Αναστασία Παντούση, Όμηρος Πουλάκης, Κωνσταντίνος Καζάκος,

Σωτήρης Χατζάκης, Φίλιππος Σοφιανός, Βασίλης Χαλακατεβάκης, Άννα Μάγκου, Φωτεινή Ντεμίρη, Μαριάνθη Σοντάκη, Χριστίνα Αλεξανιάν, Λάμπρος Κτεναβός, Πέρης Μιχαηλίδης,

Μιχάλης Μαρκάτης, Μαρία Παπαφωτίου, Ηρώ Μουκίου, Τάσος Σωτηράκης, Πέτρος Ξεκούκης, Εύα Σιμάτου, Μανταλένα Παπαδάτου, Σταμάτης Τζελέπης, Ευθύμης Γεωργόπουλος, Βαγγέλης Σαλευρής, Χρήστος Φωτίδης, Δήμητρα Σιγάλα, Μανώλης Κλωνάρης, Τάκης Σακελλαρίου, Παυλίνα Ζάχρα, Παύλος Κουρτίδης, Μαριάννα Κιμούλη, Γιώργος Χαλεπλής, Μαίρη Χήναρη, Γιώργος Ματαράγκας, Γιάννης Ίτσιος κ.α.