05-04-2023

Ο Λάκης Γαβαλάς στη Δική μας οικογένεια-Απόψε στις 20:00 στο OPEN

Δελτίο τύπου - Η Δική μας Οικογένεια - Ο Λάκης Γαβαλάς έρχεται στην σειρά

Ο Λάκης Γαβαλάς στη «ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ»,

 Απόψε στις 20:00 στο OPEN

Ο Λάκης Γαβαλάς έρχεται απόψε στη «ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ» και αναλαμβάνει μία άκρως επικίνδυνη αποστολή, την οποία μόνο αυτός μπορεί να φέρει εις πέρας. Πρέπει να καταφέρει να μεταμορφώσει τη Μάρθα (Υρώ Μανέ) σε πραγματική λαίδη της αριστοκρατίας προκειμένου να γνωρίσει επιτέλους τον Αριστοτέλη Δεμούνδο! (Χάρης Ρώμας) 

Η Μάρθα αισθάνεται προσβεβλημένη, όταν η Ευδοκία της λέει πως ο Αριστοτέλης Δεμούνδος θα την απαξιώσει, μιας και η αριστοκρατία από παλιά σιχαινόταν τους νεόπλουτους. Δεν πτοείται όμως από τα λόγια της και αναζητά τον παλιό της φίλο, τον διάσημο μόδιστρο Λάκη Γαβαλά, τον οποίο βρίσκει παρατημένο σ' ένα γηροκομείο. Με τη βοήθεια της Ειρήνης της κόρης της, η Μάρθα προσπαθεί να τον πείσει να αναλάβει το styling  της για να εντυπωσιάσει τον Δεμούνδο. 

Έτσι ο Λάκης Γαβαλάς αναλαμβάνει ως σύγχρονος νεραϊδονονός, να μεταμορφώσει την ανεπίδεκτη μαθήσεως Μάρθα σε μια πραγματική βασίλισσα. 

Εντωμεταξύ, η Αγγελική προσπαθεί να συνέλθει από τον χωρισμό με τον Δημήτρη, αλλά μαθαίνει παράλληλα από την Πέρσα, ότι ο Διονύσης είναι ο κύριος ύποπτος για το φόνο του Σπύρου και έτσι αρχίζει να ψάχνει απαντήσεις. Ο Δημήτρης δυσκολεύεται να συνειδητοποιήσει την αλήθεια για την Αγγελική, ενώ ήρθε η ώρα να μάθει και άλλα μυστικά για τους παππούδες των παιδιών αλλά και για τον πατέρα του. Την ίδια ώρα, μια απρόσμενη εξέλιξη αναγκάζει τον Στέφανο να πάρει κάποιες σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή και την καριέρα του ενώ, σε μια αιφνιδιαστική επίσκεψη στην DavMak ο Δεμούνδος κάνει μια πολύ ελκυστική πρόταση στον Διονύση. 

«H ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ», καθημερινά στις 20:00 στο OPEN 

Σκηνοθεσία: Βασίλης Θωμόπουλος, Πάνος Κούτρας 

Σενάριο: Γιώργος Φειδάς 

Πρωταγωνιστούν: Μάριος Αθανασίου, Ελένη Βαΐτσου, Νίκος Πουρσανίδης, Απόστολος Γκλέτσος, Ελίνα Μάλαμα, Ρένος Ρώτας, Ελένη Κρίτα, Χριστίνα Τσάφου, Πάρης Θωμόπουλος, Κωνσταντίνα Κομμάτα, Κατερίνα Αντζουλάτου, Νικόλας Χαλκιαδάκης και η Υρώ Μανέ