06-04-2023

Το «Ό,τι αγαπώ» τιμά τον σπουδαίο Μίκη Θεοδωράκη- Σάββατο στις 23:00

Δελτίο τύπου - Ότι αγαπώ - Τιμά τον σπουδαίο Μίκη Θεοδωράκη

To «Ό,ΤΙ ΑΓΑΠΩ» τιμά τον σπουδαίο

Μίκη Θεοδωράκη 

Ένα ξεχωριστό «Ό,ΤΙ ΑΓΑΠΩ», μια εκπομπή αφιερωμένη στον σπουδαίο Μίκη Θεοδωράκη, θα απολαύσουμε αυτό το Σάββατο 8 Απριλίου στις 23:00 στο OPEN. Αξέχαστες μελωδίες που μιλάνε κατευθείαν στην καρδιά μας από τον κορυφαίο μουσικοσυνθέτη μας τον Μίκη Θεοδωράκη. 

Ο Γιάννης Μπέζος αναλαμβάνει χρέη τραγουδιστή και μαζί με τη Μαριάννα Πολυχρονίδη, τον Σταύρο Νιφοράτο, τους «Αναφανδόν» και τη Μαρία Αλαμανή- Ναθαναηλίδου, μας θυμίζουν δημιουργίες του Μίκη Θεοδωράκη που έχουν «φωλιάσει» στις ψυχές μας. 

«Όμορφη πόλη »,«Το Σαββατόβραδο», «Δρόμοι παλιοί», «Η μυρτιά»,  «Κάποτε θα ρθουν», «Γωνιά γωνιά», «Μαργαρίτα  Μαγιοπούλα», «Δραπετσώνα», «Η άρνηση», «Έχω μια αγάπη», «Βραδιάζει», «Της ξενιτιάς», «Η  Μαργαρίτα η Μαργαρώ», «Προδομένη μου αγάπη», «Της αγάπης αίματα», είναι μόνο μερικές από αυτές. 

Στην παρέα του «Ό,ΤΙ ΑΓΑΠΩ» έρχονται και ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, ο Άρης Λεμπεσόπουλος,  ο Θέμης Πάνου, η Υρώ Λούπη και η Σοφία Μανωλάκου και μιλούν για τον «αθάνατο» Μίκη Θεοδωράκη,  τον ανυπέρβλητο συνθέτη και ασύγκριτο καλλιτέχνη, που σφράγισε τη μουσική μας ιστορία. 

«Ό,ΤΙ ΑΓΑΠΩ» με τον Γιάννη Μπέζο, το Σάββατο στις 23.00, στο OPEN!