07-04-2023

Το κόκκινο ποτάμι-Η συνέχεια - Ο Δημοσθένης αρνείται να ακολουθήσει την Ιφιγένεια στο Παρίσι- Σάββατο στις 22:00

Το κόκκινο ποτάμι-Η συνέχεια, επεισόδιο 9 β κύκλου


«ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΟΤΑΜΙ - Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ» 

 

Τι θα δούμε το Σάββατο 08 Απριλίου στις 22:00 στο OPEN 

Ο Δημοσθένης αρνείται να ακολουθήσει την Ιφιγένεια στο Παρίσι  

Ο Δημοσθένης συνέρχεται και φτάνοντας στην Κωνσταντινούπολη, κινητοποιείται για να ειδοποιήσει για τις κινήσεις του Κεμάλ, ενώ η Ιφιγένεια και ο Νικολαΐδης με συγκίνηση επισκέπτονται το σπίτι τους. Στην Τραπεζούντα η Μπαχάρ καταφέρνει να συναντηθεί με τον Λάζο και τον οδηγεί στη Μάρθα. Την ίδια ώρα ο Δημοσθένης καταφέρνει να γνωστοποιήσει τι είδε σχετικά με τα όπλα, που πήρε ο Κεμάλ από τους μπολσεβίκους. Ενώ χωρίζουν με την Ιφιγένεια, εκείνη του ζητάει να πάει μαζί της στο Παρίσι και  για πρώτη φορά είναι εκείνος, που αρνείται. Η Ιφιγένεια φτάνει στο Παρίσι ξαναβρίσκεται με τον μικρό Μιλτιάδη και δηλώνει ότι σκοπεύει να τον πάρει μαζί της στη Θεσσαλονίκη, γεγονός που προκαλεί την αντίδραση της Ελένης και του Ζαχάρωφ. Εντωμεταξύ, στην Τραπεζούντα εμφανίζεται ο Οσμάν, που ψάχνει για τους Έλληνες. Οι άνδρες του αρχίζουν να καταδιώκουν τον Λάζο με τη Μπαχάρ κι εκείνος παραδίνεται για να τη σώσει. Όταν το μαθαίνει η Μάρθα προσπαθεί να τον ελευθερώσει και σκοτώνεται.  

«ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΟΤΑΜΙ –  Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ», ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 22:00 ΣΤΟ OPEN 

Το τραγούδι των τίτλων, «Δυό Επιστροφές», σε μουσική Χρήστου Παπαδόπουλου και στίχους Κώστα Μπαλαχούτη, ερμηνεύουν ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Μελίνα Ασλανίδου. Το soundtrack κυκλοφορεί από την Panik Platinum.

Σκηνοθεσία: Μανούσος Μανουσάκης

Πρωταγωνιστούν: Αναστασία Παντούση, Όμηρος Πουλάκης, Κωνσταντίνος Καζάκος, Σωτήρης Χατζάκης, Φίλιππος Σοφιανός, Βασίλης Χαλακατεβάκης, Άννα Μάγκου, Φωτεινή Ντεμίρη, Μαριάνθη Σοντάκη, Χριστίνα Αλεξανιάν, Λάμπρος Κτεναβός, Πέρης Μιχαηλίδης, Μιχάλης Μαρκάτης, Μαρία Παπαφωτίου, Ηρώ Μουκίου, Τάσος Σωτηράκης, Πέτρος Ξεκούκης, Εύα Σιμάτου, Μανταλένα Παπαδάτου, Σταμάτης Τζελέπης, Ευθύμης Γεωργόπουλος, Βαγγέλης Σαλευρής, Χρήστος Φωτίδης, Δήμητρα Σιγάλα, Μανώλης Κλωνάρης, Τάκης Σακελλαρίου, Παυλίνα Ζάχρα, Παύλος Κουρτίδης, Μαριάννα Κιμούλη, Γιώργος Χαλεπλής, Μαίρη Χήναρη, Γιώργος Ματαράγκας, Γιάννης Ίτσιος κ.α.