19-04-2023

Νέο επεισόδιο σήμερα στον «Έρωτα Φυγά» στις 17:45 στο OPEN, με ακόμα περισσότερες ανατροπές

Έρωτας φυγάς

Νέο επεισόδιο σήμερα στον «Έρωτα Φυγά»

στις 17:45 στο OPEN, με ακόμα περισσότερες ανατροπές

Ο «Έρωτας Φυγάς» επιστρέφει με νέο επεισόδιο σήμερα στις 17:45 και οι αναπάντεχες εκπλήξεις για τους ήρωες, δεν σταματούν σε μια πλοκή που οι εξελίξεις τρέχουν. Η αγαπημένη σειρά των τηλεθεατών συνεχίζει δυναμικά την πορεία της, με τη δράση συνεχώς να κλιμακώνεται και τις ανατροπές να έρχονται και να δοκιμάζουν τις σχέσεις των πρωταγωνιστών.

Σήμερα, θα δούμε τον Μάρκο να αισθάνεται εγκλωβισμένος από την εγκυμοσύνη της Ευγενίας και να μην εμφανίζεται τελικά στο ραντεβού του με την Αλεξάνδρα. Η γυναίκα του, τρισευτυχισμένη, αποδίδει τη μουντή διάθεσή του στο άγχος, που θα γίνει πατέρας. Εντωμεταξύ, η Αλεξάνδρα επιστρέφει στο αρχοντικό, αλλά η Μαργέτα, έχοντας προσέξει την απουσία της, δεν πείθεται από τα ψέματά της. Ακόμα, η Άννα μαθαίνει για τους βιαστές που συνέλαβαν και αποφασίζει να γυρίσει Ελλάδα. Τέλος, η Αλεξάνδρα πληροφορείται πως ο Μάρκος κι οι δικοί του είναι καλά, οπότε καταλαβαίνει πως δεν είχε κάποια σοβαρή δικαιολογία που δεν ήρθε στο ραντεβού τους, γεγονός που την βυθίζει στη θλίψη. 

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Βασίλης Τσελεμέγκος, Παναγιώτης Πορτοκαλάκης

ΔΙΑΣΚΕΥΗ ΣΕΝΑΡΙΟΥ: Ρένα Ρίγγα. ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΣΕΝΑΡΙΟΥ: Δημήτρης Αποστόλου

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: Πέμη Ζούνη, Αντώνης Καρυστινός, Ντάνη Γιαννακοπούλου, Σταύρος Σβήγκος, Σταύρος Ζαλμάς, Έφη Παπαθεοδώρου, Γεράσιμος Γεννατάς ,Μαρία Κωνσταντάκη, Μαριάννα Πολυχρονίδη, Κώστας Κάππας, Κώστας Καζανάς, Αρετή Πασχάλη, Λεωνίδας Καλφαγιάννης, Λίλη Τσεσματζόγλου, Μαρία Καβουκίδου, Δένια Μιμερίνη, Χρύσα Κλούβα.