21-04-2023

«Το Κόκκινο ποτάμι - Η συνέχεια»: Το παιδί της Ιφιγένειας σκοτώνεται - Σάββατο στις 22:00

Κόκκινο ποτάμι - Η συνέχεια - Ελληνική σειρά

«Το Κόκκινο ποτάμι - Η συνέχεια»,

επιστρέφει με νέο συγκλονιστικό επεισόδιο

Τι θα δούμε το Σάββατο 22 Απριλίου στις 22.00 στο OPEN

Ο μικρός Μιλτιάδης πεθαίνει και η Ιφιγένεια ζει τον μεγαλύτερο εφιάλτη της 

Στον Λαγκαδά ο Γκίκας έχει μια νέα πρόταση για τους πρόσφυγες: να πάνε εργάτες στα κτήματα τα δικά του, που στην πραγματικότητα είναι δικά τους και τα έχει καταπατήσει. Εντωμεταξύ, ο Λουκάς προειδοποιεί την Ανθή ότι ο Σίμος τη θέλει πίσω. Εκείνη απελπίζεται και νιώθει ότι όλοι ξέρουν για το «παρελθόν» της.  Μετά τη συνάντηση με τον Λουκά, η Ανθή φεύγει στο δάσος και όλοι την ψάχνουν φοβούμενοι το χειρότερο. Στον Λαγκαδά η Αγγελική, με τη βοήθεια του Κοσμά, ξεσκεπάζει τον Γκίκα και οι πρόσφυγες καταφέρνουν να αποκτήσουν επιτέλους τα κτήματά τους. Την ίδια ώρα στο Παρίσι η Ιφιγένεια θα ζήσει τον χειρότερο εφιάλτη της. Το παιδί της, ο μικρός Μιλτιάδης, σκοτώνεται στη βόλτα στο πάρκο, όταν το χτυπάει μια άμαξα.

«ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΟΤΑΜΙ –  Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ», ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 22.00 ΣΤΟ OPEN

Το τραγούδι των τίτλων, «Δυό Επιστροφές», σε μουσική Χρήστου Παπαδόπουλου και στίχους Κώστα Μπαλαχούτη, ερμηνεύουν ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Μελίνα Ασλανίδου. Το soundtrack κυκλοφορεί από την Panik Platinum.

Σκηνοθεσία: Μανούσος Μανουσάκης

Πρωταγωνιστούν: Αναστασία Παντούση, Όμηρος Πουλάκης, Κωνσταντίνος Καζάκος,Σωτήρης Χατζάκης, Φίλιππος Σοφιανός, Βασίλης Χαλακατεβάκης, Άννα Μάγκου, Φωτεινή Ντεμίρη, Μαριάνθη Σοντάκη, Χριστίνα Αλεξανιάν, Λάμπρος Κτεναβός, Πέρης Μιχαηλίδης, Μιχάλης Μαρκάτης, Μαρία Παπαφωτίου, Ηρώ Μουκίου, Τάσος Σωτηράκης, Πέτρος Ξεκούκης, Εύα Σιμάτου, Μανταλένα Παπαδάτου, Σταμάτης Τζελέπης, Ευθύμης Γεωργόπουλος, Βαγγέλης Σαλευρής, Χρήστος Φωτίδης, Δήμητρα Σιγάλα, Μανώλης Κλωνάρης, Τάκης Σακελλαρίου, Παυλίνα Ζάχρα, Παύλος Κουρτίδης, Μαριάννα Κιμούλη, Γιώργος Χαλεπλής, Μαίρη Χήναρη, Γιώργος Ματαράγκας, Γιάννης Ίτσιος κ.α.