26-04-2023

Total Football – Απόψε στις 23:00 στο OPEN

Total Football - Πάνος Βόγλης, Μαρία Ζαφειράτου

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ και οι μάχες τίτλου και Ευρώπης απόψε στις 23:00 στο Total Football

Το πρωτάθλημα της STOIXIMAN SUPER LEAGUE, μπαίνει στην τελική του ευθεία και κάθε αγωνιστική έχει τεράστια σημασία. Το «TOTAL FOOTBALL» κοντά σας και απόψε στις 23:00 αμέσως μετά τη λήξη του μεγάλου ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟΚ στην OPAP ARENA, για όλη τη δράση της 6ης αγωνιστικής των συναρπαστικών πλέι-οφ.

Ο Πάνος Βόγλης και η Μαρία Ζαφειράτου σας υποδέχονται στο OPEN και σας ταξιδεύουν σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Βόλο.

Πρώτη στάση στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ο Δημήτρης Βάλσαμος και ο Γρηγόρης Ατρείδης θα μας μεταφέρουν όλο το ρεπορτάζ από την αναμέτρηση «Δικεφάλων», δηλώσεις παικτών, απόηχο και κλίμα από τα αποδυτήρια των μονομάχων.

Ο Μανώλης Σφακάκης περιγράφει στο στούντιο φάσεις και γκολ από το ματς, αμέσως μόλις σφυρίξει τη λήξη ο διαιτητής.

Στο Βόλο, ο Παναθηναϊκός δοκιμάζει τις αντοχές του στην κούρσα τίτλου και ο Γρηγόρης Ποζιός περιγράφει live τα καλύτερα στιγμιότυπα από το παιχνίδι. Παράλληλα μας μεταφέρει δηλώσεις προπονητών και παικτών και ό,τι άλλο προκύψει από το Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Ο Άρης υποδέχεται τον Ολυμπιακό και ο  Αλέξανδρος Ξενικάκης μας μεταφέρει το φιλμ του αγώνα και όσα θα ειπωθούν από τους πρωταγωνιστές στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο Νίκος Νταμπίζας αναλύει όλα τα παιχνίδια, εξηγεί τις κινήσεις των προπονητών και αναδεικνύει τους πρωταγωνιστές των αγώνων.

Ο Αλέξης Σπυρόπουλος φωτίζει τις φάσεις-κλειδιά στο Βόλος-Παναθηναϊκός, πώς διαχειρίστηκε το ματς ο Γιοβάνοβιτς και καταθέτει την άποψή του για τους βαθμολογικούς συσχετισμούς μετά το τέλος της αγωνιστικής.

Ο Αριστομένης Κουτσιαύτης περνάει από το μικροσκόπιο κάθε σοβαρή και καθοριστική φάση που προκύπτει από την πλευρά της διαιτησίας, με στόχο να ενημερώσει και να εξηγήσει τον κανονισμό στους τηλεθεατές.

Ρεπορτάζ από την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε για τα πλέι-οφ της Ευρωλίγκας και γκολ από τον διεθνή χώρο και ειδικά από το παιχνίδι τίτλου στην Αγγλία, ανάμεσα στην Μάντσεστερ Σίτι και την Άρσεναλ.

Όλη η δράση απόψε στις 23:00 στο OPEN και στο Total Football!