27-04-2023

Το κόκκινο ποτάμι-Η συνέχεια: Η Ιφιγένεια επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη- Σάββατο στις 22:00

Το κόκκινο ποτάμι-Η συνέχεια, επεισόδιο 11 β κύκλου

«ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΟΤΑΜΙ - Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ» 

Τι θα δούμε το Σάββατο 29 Απριλίου στις 22.00 στο OPEN

Η Ιφιγένεια επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη 

H Ιφιγένεια δεν αντέχει το θάνατο του παιδιού της και φεύγει αμέσως για τη Θεσσαλονίκη. Στη Σμύρνη η Χασμίκ αποκαλύπτει στους δικούς της τους φόβους του Ισμαήλ για πόλεμο, αλλά ο Σταμάτης, που εμφανίζεται ξαφνικά, τους καθησυχάζει. Στην Αθήνα ο Γαλάνης προειδοποιεί και αυτός με τη σειρά του για τους κινδύνους των εκλογών τον Βενιζέλο, που και πάλι αδιαφορεί. Ο Δημοσθένης ξεκινάει από τη Θεσσαλονίκη για τον Λαγκαδά να συναντήσει την Αγγελική και να της πει ότι αποφάσισε να καταταγεί στη Σμύρνη. Εντωμεταξύ, στην καλύβα του Οσμάν ο Χότζας και η Λουσίν συναντούν τον Γρηγόριο, με τον Ανδρέα και τους αντάρτες και μαθαίνουν ότι ο Νικολαΐδης είναι στην Κωνσταντινούπολη. Στο γεύμα στο σπίτι του ο Γκίκας προσπαθεί να «λαδώσει» την Αγγελική, που φυσικά αρνείται. 

«ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΟΤΑΜΙ –  Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ», ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 22.00 ΣΤΟ OPEN 

Το τραγούδι των τίτλων, «Δυό Επιστροφές», σε μουσική Χρήστου Παπαδόπουλου και στίχους Κώστα Μπαλαχούτη, ερμηνεύουν ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Μελίνα Ασλανίδου. Το soundtrack κυκλοφορεί από την Panik Platinum. 

Σκηνοθεσία: Μανούσος Μανουσάκης

Πρωταγωνιστούν: Αναστασία Παντούση, Όμηρος Πουλάκης, Κωνσταντίνος Καζάκος, Σωτήρης Χατζάκης, Φίλιππος Σοφιανός, Βασίλης Χαλακατεβάκης, Άννα Μάγκου, Φωτεινή Ντεμίρη, Μαριάνθη Σοντάκη, Χριστίνα Αλεξανιάν, Λάμπρος Κτεναβός, Πέρης Μιχαηλίδης, Μιχάλης Μαρκάτης, Μαρία Παπαφωτίου, Ηρώ Μουκίου, Τάσος Σωτηράκης, Πέτρος Ξεκούκης, Εύα Σιμάτου, Μανταλένα Παπαδάτου, Σταμάτης Τζελέπης, Ευθύμης Γεωργόπουλος, Βαγγέλης Σαλευρής, Χρήστος Φωτίδης, Δήμητρα Σιγάλα, Μανώλης Κλωνάρης, Τάκης Σακελλαρίου, Παυλίνα Ζάχρα, Παύλος Κουρτίδης, Μαριάννα Κιμούλη, Γιώργος Χαλεπλής, Μαίρη Χήναρη, Γιώργος Ματαράγκας, Γιάννης Ίτσιος κ.α.