02-05-2023

Total football 03/05/2023 στις 23:00

Total Football - Πάνος Βόγλης, Μαρία Ζαφειράτου

Το θρίλερ για τον πρωταθλητή συνεχίζεται και το Total Football την Τετάρτη στις 23:00 σας μεταφέρει τη δράση από Λεωφόρο και Νέα Φιλαδέλφεια

Η ισοπαλία στο ντέρμπι ΠΑΟ-ΑΕΚ παρατείνει την αγωνία για τον πρωταθλητή και πλέον τρεις στροφές πριν το φινάλε, κάθε ματς είναι τελικός. Στη Λεωφόρο, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ, σε ένα ακόμη μεγάλο ντέρμπι για την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο ΠΑΟΚ πηγαίνει ανεβασμένος μετά το 3-2 επί του Άρη και ο Γρηγόρης Ποζιός θα μας μεταφέρει από το γήπεδο, το ρεπορτάζ, τις δηλώσεις, το κλίμα και όσα θα συμβούν πριν και μετά την αναμέτρηση. Ο Γρηγόρης Ατρείδης περιγράφει live στο στούντιο εκτενή στιγμιότυπα από το παιχνίδι. 

Στη Νέα Φιλαδέλφεια, η ΑΕΚ φιλοξενεί τον Ολυμπιακό με μοναδικό στόχο τη νίκη, ενώ και οι ερυθρόλευκοι «καίγονται» να διατηρήσουν την τρίτη θέση στον βαθμολογικό πίνακα. Ο Δημήτρης Βάλσαμος θα είναι από νωρίς στην OPAP ARENA και θα μας δώσει πλήρες ρεπορτάζ για τη μεγάλη μάχη, στο ξεκίνημα της εκπομπής, ενώ ο Μανώλης Σφακάκης θα περιγράψει φάσεις και γκολ από την αναμέτρηση.

Ο Νίκος Νταμπίζας και ο Αλέξης Σπυρόπουλος θα αναλύσουν τα δύο παιχνίδια, θα φωτίσουν τα πρόσωπα που θα καθορίσουν το αποτέλεσμα και θα σχολιάσουν τις κινήσεις των προπονητών.
Ο Βασίλης Παπαθεοδώρου καταθέτει το δικό του σχόλιο και φυσικά όπως κάθε εβδομάδα, ρεπορτάζ, αποκλειστικότητες, παρασκήνιο και θέματα που θα συζητηθούν. Ο Αριστομένης Κουτσιαύτης θα περάσει από μικροσκόπιο τις αποφάσεις των διαιτητών του αγώνα, που ειδικά αυτή την περίοδο έχουν μεγάλη σημασία.

Ο Άρης αντιμετωπίζει τον Βόλο και ο Αλέξανδρος Ξενικάκης μας δίνει το φιλμ του αγώνα και τις δηλώσεις παικτών και προπονητών.

Ακόμη θα δείτε γκολ από τα ξένα πρωταθλήματα και κυρίως τη μάχη τίτλου στην Αγγλία.

Την Τετάρτη στις 23:00 ο Πάνος Βόγλης και η Μαρία Ζαφειράτου σας υποδέχονται στο OPEN και στο Total Football.