04-05-2023

Ο Ιάσονας θέλει να πουλήσει την περιουσία του, μετά την παγίδα που του έστησε ο Μάρκος- Σήμερα στις 17:45 στον Έρωτα φυγά

Έρωτας φυγάς, Ιάσονας

Ο Ιάσονας θέλει να πουλήσει την περιουσία του,

μετά την παγίδα που του έστησε ο Μάρκος 

Σήμερα στις 17:45 στον «ΕΡΩΤΑ ΦΥΓΑ» 

Ο Ιάσονας ψάχνει απεγνωσμένα λύση μετά την παγίδα που του έστησε ο Μάρκος. Αποφασισμένος να μην παραδώσει τα όπλα, στρέφεται στην πώληση μέρους της οικογενειακής του περιουσίας προκειμένου να εξασφαλίσει το υπέρογκο ποσό που ζητούν οι Γερμανοί. Η Μαργέτα προσπαθεί με νύχια και με δόντια να τον αποτρέψει. Εντωμεταξύ, ο Στρατής βρίσκει τον τρόπο να ορθώσει ανάστημα απέναντι στον Κοντογιάννη. Την ίδια ώρα, η Άννα ετοιμάζεται για το πρώτο της μάθημα στο φροντιστήριο της Καλαμάτας και κάνει ήδη μεγάλα όνειρα για την επιχειρηματική της δραστηριότητα στο μέλλον. 

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Βασίλης Τσελεμέγκος, Παναγιώτης Πορτοκαλάκης

ΔΙΑΣΚΕΥΗ ΣΕΝΑΡΙΟΥ: Ρένα Ρίγγα. ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΣΕΝΑΡΙΟΥ: Δημήτρης Αποστόλου

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: Πέμη Ζούνη, Αντώνης Καρυστινός, Ντάνη Γιαννακοπούλου, Σταύρος Σβήγκος, Σταύρος Ζαλμάς, Έφη Παπαθεοδώρου, Γεράσιμος Γεννατάς, Μαρία Κωνσταντάκη, Μαριάννα Πολυχρονίδη, Κώστας Κάππας, Κώστας Καζανάς, Αρετή Πασχάλη, Λεωνίδας Καλφαγιάννης, Λίλη Τσεσματζόγλου, Μαρία Καβουκίδου, Δένια Μιμερίνη, Χρύσα Κλούβα.