05-05-2023

Total football - Κυριακή 07/05/2023 στις 22:00 στο ΟΡΕΝ

Total Football - Πάνος Βόγλης, Μαρία Ζαφειράτου

Η πιο κρίσιμη αγωνιστική για τον πρωταθλητή, αυτήν την Κυριακή στις 22:00 στο Total Football 

Το φετινό συναρπαστικό πρωτάθλημα, κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον όλων των φιλάθλων. Φτάσαμε στην προτελευταία αγωνιστική και ακόμη δεν έχει κριθεί.

Στο Total Football παρακολουθούμε από πολύ κοντά κάθε αναμέτρηση των πλέι-οφ της STOIXIMAN SUPER LEAGUE και σας μεταφέρουμε φάσεις, γκολ, δηλώσεις, ρεπορτάζ και ότι άλλο προκύπτει από τα παιχνίδια.

Και αυτήν την Κυριακή στις 22:00 ο Πάνος Βόγλης και η Μαρία Ζαφειράτου σας περιμένουν στο OPEN προκειμένου να ξετυλίξουν το κουβάρι της 9ης στροφής των πλέι-οφ και της 6ης των πλέι-άουτ, αμφότερες προτελευταίες και ιδιαιτέρως καθοριστικές.

Ντέρμπι αιωνίων στο «Γ. Καραϊσκάκης», Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, χωρίς θεατές στις εξέδρες, αλλά με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον στο χορτάρι. Ο Μανώλης Σφακάκης περιγράφει τα highlights της αναμέτρησης και ο Γιώργος Σόμπολος με τον Γρηγόρη Ποζιό μας δίνουν το ρεπορτάζ από τα δύο στρατόπεδα.

Ο Νίκος Νταμπίζας θα αναλύσει την τακτική των προπονητών και τις κινήσεις των παικτών, ενώ θα καταθέσει το σχόλιο του για τη μάχη του τίτλου.

Ο Βασίλης Παπαθεοδώρου θα φέρει ειδήσεις, αποκλειστικότητες και έντονο παρασκήνιο από το μεγάλο ντέρμπι.

Στο Κλεάνθης Βικελίδης, ο Άρης υποδέχεται την ΑΕΚ σε ματς οριακό για την ομάδα του Αλμέιδα. Με τη λήξη του ο Δημήτρης Βάλσαμος μπαίνει στο στούντιο και περιγράφει φάσεις και γκολ από τη Θεσσαλονίκη.

Ο Αλέξης Σπυρόπουλος θα φωτίσει τα πρόσωπα κλειδιά της αναμέτρησης και θα εξηγήσει με εικόνα πού κρίθηκε το ματς.

Ο Αριστομένης Κουτσιαύτης θα αναλύσεις τις αποφάσεις των διαιτητών και στα δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια τίτλου.

Ακόμη, θα δείτε την τεράστια μάχη των πλέι-άουτ, που φτάνει σε καίριο σημείο, όλα τα γκολ από τα τέσσερα ματς και ποιος θα βγει χαμογελαστός από αυτήν την διαδικασία.

Και σύνδεση με το Ρίβερ-Μπόκα που θα μεταδοθεί από την υβριδική τηλεόραση του OPEN σε περιγραφή Αλέξανδρου Ξενικάκη, για να πάρουμε μικρή γεύση από κλασικό ντέρμπι της Αργεντινής.

Την Κυριακή στις 22:00 το Total Football στο OPEN.