12-05-2023

Οι Εικόνες με τον Τάσο Δούση, ταξιδεύουν στη Φλωρεντία- Κυριακή στις 17:45

Δελτίο τύπου - Εικόνες με τον Τάσο Δούση - Στην πρωτεύουσα της Τοσκάνης, τη μαγευτική Φλωρεντία

Οι «ΕΙΚΟΝΕΣ» με τον Τάσο Δούση,

ταξιδεύουν στη Φλωρεντία 

O Τάσος Δούσης και οι ΕΙΚΟΝΕΣ ταξιδεύουν στην πρωτεύουσα της Τοσκάνης, τη μαγευτική Φλωρεντία, αυτή την Κυριακή 14 Μαΐου στις 17:45 στο OPEN. 

Ανακαλύπτουν το κέντρο της Φλωρεντίας, το οποίο έχει ανακηρυχθεί Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς από την Ουνέσκο και θαυμάζουν τα μοναδικά αριστουργήματα τέχνης και αρχιτεκτονικής.  

Εξερευνούν τη γέφυρα σύμβολο της Φλωρεντίας, τη Πόντε Βέκιο, την εντυπωσιακή Πιάτσα ντε λα Σινιορία, το επιβλητικό Παλάτσο Βέκιο, αλλά και τη γεμάτη καφέ και εστιατόρια Πιάτσα ντε λα Ρεπούμπλικα. Περνώντας την Αψίδα φτάνουν μέχρι το Παλάτσο Στρότσι και τη γέφυρα Σάντα Τρινιτά, όπου απολαμβάνουν στη «χρυσή ώρα» τη μαγική θέα στο ποτάμι.    

Ο Τάσος Δούσης και η ομάδα του επισκέπτονται το ορόσημο της Φλωρεντίας, τη Σάντα Μαρία ντελ Φιόρε ή ευρύτερα γνωστή ως Ντουόμο και ανεβαίνουν ψηλά για να θαυμάζουν τη θέα της πόλης. 

Επίσης, ανακαλύπτουν το σπίτι του ποιητή Δάντη Αλιγκέρι, το φαντασμαγορικό ξενοδοχείο Παλάτσο Πορτινάρι και ένα από τα παλαιότερα φαρμακεία του κόσμου, το Σάντα Μαρία Νοβέλα. 

«ΕΙΚΟΝΕΣ»: ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 17:45 ΣΤΟ OPEN