12-05-2023

Total Football - Κυριακή 14/05/2023 στις 23:00 στο OPEN

Total Football - Πάνος Βόγλης, Μαρία Ζαφειράτου

Αυλαία στο πρωτάθλημα με το Total Football να δίνει ρεπορτάζ από Φιλαδέλφεια, Τούμπα και απόηχο από τη Λεωφόρο 

Την Κυριακή στις 23:00 το Total Football στο OPEN, ρίχνει αυλαία στη σεζόν, με τη φιέστα του πρωταθλητή και το ντέρμπι τρίτης θέσης.

Από το ξεκίνημα της εκπομπής η Μαρία Ζαφειράτου και ο Πάνος Βόγλης, θα έχουν συνεχείς συνδέσεις με την OPAP ARENA – ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ, εκεί όπου αναμένεται να στηθεί φιέστα, αν φυσικά η ΑΕΚ πάρει το αποτέλεσμα που επιθυμεί κόντρα στο Βόλο. Ο Δημήτρης Βάλσαμος και ο Αλέξανδρος Ξενικάκης θα μας μεταφέρουν το ρεπορτάζ, το κλίμα, τον απόηχο και φυσικά δηλώσεις των πρωταγωνιστών, λίγη ώρα μετά το τέλος του αγώνα που πιθανότατα θα δώσει στην ΑΕΚ το πρωτάθλημα.

Ο Μανώλης Σφακάκης, θα περιγράψει live στο στούντιο όλες τις μεγάλες φάσεις του αγώνα και θα αναδείξει τους παίκτες που ξεχώρισαν.

Ο Νίκος Νταμπίζας ετοιμάζει και παρουσιάζει ειδικές αναλύσεις για την ΑΕΚ, τους παίκτες που ξεχώρισαν, την τακτική της σε άμυνα και επίθεση.

Στη Λεωφόρο, ο Παναθηναϊκός μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό, ελπίζει σε ένα θαύμα για να πάρει τον τίτλο και πρωτίστως να νικήσει εκείνος τον Άρη. Ο Γρηγόρης Ποζιός θα μας περιγράψει τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης.

Μεγάλο ματς στην Τούμπα, με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται τον Ολυμπιακό, και το διακύβευμα είναι η τρίτη θέση στη βαθμολογία. Απεσταλμένος της εκπομπής στην Τούμπα ο Γρηγόρης Ατρείδης, μας περιγράφει φάσεις και μας δίνει το ρεπορτάζ από τα δύο στρατόπεδα.

Ο Αλέξης Σπυρόπουλος αναλύει το παιχνίδι των δύο ομάδων και τις σκέψεις των προπονητών.

Ο Βασίλης Παπαθεοδώρου θα μεταφέρει τις δικές του πληροφορίες μετά το 90’ από όλα τα μέτωπα και θα σχολιάσει το ντέρμπι όπως πάντα με ξεχωριστό τρόπο.

Ο Αριστομένης Κουτσιαύτης θα καταγράψει τις κρίσιμες αποφάσεις των διαιτητών και θα εξηγήσει τα σωστά και τα λάθη τους, με εικόνα και σαφή ερμηνεία του κανονισμού.

Και βέβαια ξεχωριστή αναφορά στη διαδικασία των πλέι-άουτ, τις ομάδες που του χρόνου θα αγωνίζονται στη Δεύτερη Κατηγορία και ποιες μένουν στα μεγάλα σαλόνια.

Όλη η αγωνιστική δράση της τελευταίας στροφής της STOIXIMAN Super League, έρχεται και αυτήν την Κυριακή στο OPEN και στο Total Football. Στις 23:00 έχουμε σέντρα…