26-05-2023

Το κόκκινο ποτάμι - Η συνέχεια- Ο Δημοσθένης και η Ιφιγένεια βρίσκονται σε θανάσιμο κίνδυνο - Σάββατο στις 22:00

Το κόκκινο ποτάμι-Η συνέχεια, επεισόδιο 14 β κύκλου

Το κόκκινο ποτάμι - Η συνέχεια

 Τι θα δούμε το Σάββατο 27 Μαΐου στις 22.00 στο OPEN 

Ο Δημοσθένης και η Ιφιγένεια βρίσκονται σε θανάσιμο κίνδυνο  

Ο Δημοσθένης, στρατιωτικός γιατρός πια συναντά τον αδελφό του στο χωριό του Ισμαήλ. Η Ιφιγένεια με μεγάλη προσπάθεια καταφέρνει να βρεθεί και εκείνη εκεί. Οι εκλογές είναι πανωλεθρία για τον Βενιζέλο. Δεν εκλέγεται ούτε βουλευτής. Η κατάσταση στην Ελλάδα αλλάζει. Οι επιπτώσεις είναι μεγάλες για τον Γαλάνη, την Αγγελική, τη Ρωξάνη, τον Αριστείδη και τον Χριστοδούλου. Αλλά και για την τύχη της εκστρατείας στη Μικρά Ασία. Την ίδια ώρα οι πρόσφυγες, προσπαθούν να διαχειριστούν τις συνέπειες του φόνου του Σίμου από την Ανθή. Εν τω μεταξύ, Ιφιγένεια, Δημοσθένης αλλά και Χασμίκ βρίσκονται σε μεγάλο κίνδυνο όταν οι άτακτοι του Ετέμ καταλαμβάνουν το χωριό.

 

Το κόκκινο ποτάμι - Η συνέχεια, κάθε Σάββατο στις 22:00 στο OPEN

Το τραγούδι των τίτλων, «Δυό Επιστροφές», σε μουσική Χρήστου Παπαδόπουλου και στίχους Κώστα Μπαλαχούτη, ερμηνεύουν ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Μελίνα Ασλανίδου. Το soundtrack κυκλοφορεί από την Panik Platinum.

Σκηνοθεσία: Μανούσος Μανουσάκης

Πρωταγωνιστούν: Αναστασία Παντούση, Όμηρος Πουλάκης, Κωνσταντίνος Καζάκος, Σωτήρης Χατζάκης, Φίλιππος Σοφιανός, Βασίλης Χαλακατεβάκης, Άννα Μάγκου, Φωτεινή Ντεμίρη, Μαριάνθη Σοντάκη, Χριστίνα Αλεξανιάν, Λάμπρος Κτεναβός, Πέρης Μιχαηλίδης, Μιχάλης Μαρκάτης, Μαρία Παπαφωτίου, Ηρώ Μουκίου, Τάσος Σωτηράκης, Πέτρος Ξεκούκης, Εύα Σιμάτου, Μανταλένα Παπαδάτου, Σταμάτης Τζελέπης, Ευθύμης Γεωργόπουλος, Βαγγέλης Σαλευρής, Χρήστος Φωτίδης, Δήμητρα Σιγάλα, Μανώλης Κλωνάρης, Τάκης Σακελλαρίου, Παυλίνα Ζάχρα, Παύλος Κουρτίδης, Μαριάννα Κιμούλη, Γιώργος Χαλεπλής, Μαίρη Χήναρη, Γιώργος Ματαράγκας, Γιάννης Ίτσιος κ.α.