01-06-2023

Η 19η αγωνιστική Αργεντινής & η 9η αγωνιστική Βραζιλίας στην υβριδική τηλεόραση του ΟΡΕΝ

Αργεντίνικο και Βραζιλιάνικο πρωτάθλημα

H 19η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ & η 9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ

ΣΤΗΝ ΥΒΡΙΔΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΟΥ OPEN

 

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται τα πρωταθλήματα Αργεντινής και Βραζιλίας και η Υβριδική τηλεόραση του OPEN σας προσφέρει τα 8 καλύτερα παιχνίδια κάθε αγωνιστικής από τις κορυφαίες λίγκες της Νότιας Αμερικής.

Για την 19η αγωνιστική της Liga Profesional Αργεντινής η πρωτοπόρος River Plate μπορεί να έχασε δύο βαθμούς στην έδρα της Velez, αλλά διατηρεί απόσταση 6 βαθμών από τη δεύτερη San Lorenzo η οποία υπέστη οδυνηρή ήττα από τη Barracas. Τώρα οι millonarios θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες υποδεχόμενοι στο Monumental τη σκληροτράχηλη Defensa y Justicia που διατηρεί μία από τις καλύτερες άμυνες του πρωταθλήματος, με 12 γκολ παθητικό.

Αναλυτικά τα παιχνίδια για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος Αργεντινής που θα μεταδοθούν απευθείας στην Υβριδική τηλεόραση του OPEN.

19η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ 


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2/6 03:30: ARSENALBOCA JRS ΑΓΓΛΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΣΑΒΒΑΤΟ 3/6 01:00: ESTUDIANTESBARRACAS ΑΓΓΛΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΣΑΒΒΑΤΟ 3/6 22:30: RIVER PLATEDEFENSA Y JUSTICIA ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ (Αλέξανδρος Ξενικάκης) 

ΚΥΡΙΑΚΗ 4/6 20:00: SAN LORENZO - COLON ΑΓΓΛΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ


Για την 9η αγωνιστική του Brasileiro Βραζιλίας η δεύτερη της βαθμολογίας Plameiras θέλει να επιστρέψει στις νίκες, μετά από τρεις διαδοχικές ισοπαλίες, και να διατηρήσει τουλάχιστον στους πέντε βαθμούς την απόσταση της από την πρωτοπόρο και σχεδόν αλάνθαστη φέτος Botafogo. Οι πρωταθλητές δεν θα μπορούσαν να έχουν καλύτερη ευκαιρία υποδεχόμενοι στο Alianz Parque την ουραγό Coritiba που παραμένει η μοναδική ομάδα που δεν έχει γευθεί ακόμη τη χαρά της νίκης.

Αναλυτικά τα παιχνίδια για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος Βραζιλίας που θα μεταδοθούν απευθείας στην Υβριδική τηλεόραση του OPEN.

 

9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ 


ΚΥΡΙΑΚΗ 4/6 00:30: ATHLETICO PARANAENSE – BOTAFOGO ΑΓΓΛΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΚΥΡΙΑΚΗ 4/6 22:00: FLUMINENSE – RED BULL BRAGANTINO ΑΓΓΛΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΔΕΥΤΕΡΑ 5/6 00:30: PALMEIRASCORITIBA ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ (Γρηγόρης Ατρείδης) 

ΤΡΙΤΗ 6/6 02:00: VASCO – FLAMENGO ΑΓΓΛΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ