02-06-2023

Οι «Εικόνες» με τον Τάσο Δούση ταξιδεύουν σε Φλωρεντία και Τοσκάνη - Αυτή την Κυριακή στις 17:45

Δελτίο τύπου - Εικόνες - Ο Τάσος Δούσης ταξιδεύει σε Φλωρεντία και Τοσκάνη

Οι «Εικόνες» με τον Τάσο Δούση ταξιδεύουν

σε Φλωρεντία και Τοσκάνη

Oι Εικόνες με τον Τάσο Δούση ταξιδεύουν με ορμητήριο τη Φλωρεντία,  ταξιδεύουν στη γεμάτη εκπλήξεις Τοσκάνη, την Κυριακή 4 Ιουνίου στις 17:45 στο OPEN.

Πρώτη στάση η Πίζα, όπου θαυμάζουν τον πασίγνωστο κεκλιμένο πύργο, αλλά και τα γεμάτα συμβολισμούς κτήρια Βαφτιστήριο, Καθεδρικός και Κοιμητήριο. Στη συνέχεια περιηγούνται στη γραφική πόλη της Λούκα και δοκιμάζουν παραδοσιακό ιταλικό σταφιδόψωμο.

Στη Σιένα μένουν έκπληκτοι με τις ομορφιές αυτής της πόλης-μουσείο στην «καρδιά» της Τοσκάνης, αλλά και τα κρυμμένα μυστικά της όπως το Μοντεριτζιόνι, την εκθαμβωτική πόλη που δεσπόζει στην κορυφή ενός λόφου.   

Ο Τάσος Δούσης και η ομάδα του επισκέπτονται το Σαν Τζιμινιάνο, την πόλη των πύργων, και δοκιμάζουν σε μία gelateria παγωτό που έχει βραβευτεί ως το καλύτερο στον κόσμο.  Λίγο αργότερα, στο μαγευτικό και ήσυχο Γκρέβε κάνουν στάση στο ρομαντικό οινοποιείο Castello di Verrazzano και απολαμβάνουν τοπικές σπεσιαλιτέ σε ένα μοντέρνο κρεοπωλείο–bistro.

Στη Φλωρεντία θαυμάζουν την πόλη πανοραμικά από την Πιατσάλε Μικελάντζελο, ξεναγούνται στις πιο εντυπωσιακές αγορές της και επισκέπτονται το αναγεννησιακό μέγαρο Παλάτσο Πίτι και τους καταπληκτικούς Κήπους Μπόμπολι που το συμπληρώνουν. Τέλος, δεν παραλείπουν να δοκιμάσουν μοναδικές αλμυρές και γλυκές σπεσιαλιτέ της Φλωρεντίας. 

«Εικόνες με τον Τάσο Δούση»: Κάθε Κυριακή στις 17:45 στο OPEN