02-06-2023

Η Αλεξάνδρα προσπαθεί να βοηθήσει τον Μάρκο με το μωρό, αλλά η Ευγενία γίνεται έξαλλη όταν τη βλέπει μπροστά της - Σήμερα στις 17:45 στον «Έρωτα φυγά»

Έρωτας φυγάς - Ελληνική σειρά

Η Αλεξάνδρα προσπαθεί να βοηθήσει τον Μάρκο με το μωρό,

αλλά η Ευγενία γίνεται έξαλλη όταν τη βλέπει μπροστά της

Σήμερα στις 17:45 στον «Έρωτα φυγά»

Η Ευγενία είναι εμμονικά προσκολλημένη στο μωρό και δε θέλει να έχει ο Μάρκος καμία επαφή μαζί του, ούτε με εκείνη, γεγονός που επιδεινώνει ακόμα πιο πολύ τη σχέση τους. Εντωμεταξύ, η Γεωργία μαθαίνει πως ο Στρατής δεν εξόφλησε ακόμα τον Κοντογιάννη, κάτι που την απελπίζει. Η Μαργέτα το πληροφορείται και αποφασίζει να πληρώσει εκείνη. Επίσης, ο Νικόλας προσεγγίζει ρομαντικά τη Ρηνιώ, η οποία διστάζει, παρόλο που τον θέλει πολύ. Τέλος, η Ευγενία αναγκάζεται ν’ αφήσει για λίγο το παιδί με τον Μάρκο. Το παιδί όμως είναι πολύ ανήσυχο και έτσι η Αλεξάνδρα που είναι εκείνη την ώρα μαζί με τον Μάρκο, το παίρνει στην αγκαλιά της και προσπαθήσει να το ηρεμήσει. Τότε επιστρέφει η Ευγενία…       

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Βασίλης Τσελεμέγκος, Παναγιώτης Πορτοκαλάκης

ΔΙΑΣΚΕΥΗ ΣΕΝΑΡΙΟΥ: Ρένα Ρίγγα. ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΣΕΝΑΡΙΟΥ: Δημήτρης Αποστόλου

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: Πέμη Ζούνη, Αντώνης Καρυστινός, Ντάνη Γιαννακοπούλου, Σταύρος Σβήγκος, Σταύρος Ζαλμάς, Έφη Παπαθεοδώρου, Γεράσιμος Γεννατάς ,Μαρία Κωνσταντάκη, Μαριάννα Πολυχρονίδη, Κώστας Κάππας, Κώστας Καζανάς, Αρετή Πασχάλη, Λεωνίδας Καλφαγιάννης, Λίλη Τσεσματζόγλου, Μαρία Καβουκίδου, Δένια Μιμερίνη, Χρύσα Κλούβα.