21-06-2019

Η Βίκυ Σταμάτη στο Top story

Top Story - Κουσουλός

Η Βίκυ Σταμάτη μιλά για όλα στον Πέτρο Κουσουλό και το TOP STORY την Τετάρτη 26 Ιουνίου στις 00.00


Στο TOP STORY αυτή την Τετάρτη 26 Ιουνίου η πρωταγωνίστρια μιας από τις πιο πολυσυζητημένες υποθέσεις στην Ελλάδα την τελευταία δεκαετία.

Η Βίκυ Σταμάτη μετά από καιρό σπάει τη σιωπή της και μιλά στον Πέτρο Κουσουλό για όλα: Την γνωριμία της με τον Άκη Τσοχατζόπουλο, τον μεγαλοπρεπή γάμο τους στο Παρίσι που πρωταγωνίστησε στα έντυπα της εποχής, το σπίτι της οικογένειας στην Ακρόπολη και το ακριβό life style. Και στη συνέχεια μιλά για τη σύλληψή τους, τις συνθήκες κράτησης του Άκη Τσοχατζόπουλου στον Κορυδαλλό, τις δικές της δύσκολες ώρες στη φυλακή, την απόδρασή της από το Δρομοκαΐτειο, αλλά και την απόπειρα να βάλει τέλος στη ζωή της.

Σε μια συνέντευξη-ποταμό η Βίκυ Σταμάτη μιλά για όσους, όπως λέει, ευεργετήθηκαν από τον Άκη Τσοχατζόπουλο και στις δύσκολες στιγμές τους γύρισαν την πλάτη. Αναφέρεται σε πρόσωπο από το περιβάλλον τους που δεν επέτρεπε στο σύζυγό της να αποκτήσει παιδί. Περιγράφει τον πόνο που βίωσε όταν αποχωρίστηκε τον γιο της και για το πόσο του έχει στοιχήσει η περίοδος της απομάκρυνσης από τη μητρική αγκαλιά. Τέλος, αποκαλύπτει άγνωστες λεπτομέρειες για το διαζύγιο που ήθελε να πάρει από τον Άκη Τσοχατζόπουλο, κατονομάζοντας τα πρόσωπα που ευθύνονται για την ταλαιπωρία της, ενώ εξηγεί την κατάσταση της υγείας του Άκη Τσοχατζόπουλου σήμερα, μιλώντας για συγκεκριμένο χρόνο ζωής που του απομένει.

Αυτή την Τετάρτη 26 Ιουνίου στις 00.00 η Βίκυ Σταμάτη μιλά για όλα στον Πέτρο Κουσουλό στο TOP STORY στο OPEN.