23-06-2023

Η Αλεξάνδρα πυροβολεί τον Ιάσονα στο συγκλονιστικό τελευταίο επεισόδιο της πρώτης σεζόν του Έρωτα φυγά- Σήμερα στις 17:45

Έρωτας φυγάς

Η Αλεξάνδρα πυροβολεί τον Ιάσονα,

στο συγκλονιστικό τελευταίο επεισόδιο της πρώτης σεζόν του «ΕΡΩΤΑ ΦΥΓΑ» 

Σήμερα στις 17:45 

Συγκλονιστικό φινάλε σήμερα στις 17:45 για την πρώτη σεζόν της καθημερινής σειράς του OPEN «ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ», της σειράς που αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό και κατάφερε να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών από την πρώτη στιγμή έως σήμερα, κερδίζοντας την πρώτη θέση στην ώρα μετάδοσής της, στους πίνακες τηλεθέασης. 

Στο τελευταίο επεισόδιο τα πάντα ανατρέπονται και το θύμα γίνεται θύτης. Ο Ιάσoνας, παρά τις προσπάθειες όλων να μαλακώσει, είναι ανελέητος με την Αλεξάνδρα, η οποία περιφέρεται στο Κιάρι, σε άθλια κατάσταση. Την ίδια ώρα, η Ευγενία επιστρέφει, προς το παρόν, με το παιδί, όμως η σχέση της με τον Μάρκο συνεχώς επιδεινώνεται. Ευτυχώς ο Γιωργάκης και η Μαρίνα εντοπίζονται και είναι μια χαρά στην υγεία τους. Εν τω μεταξύ, η Νάντια μαθαίνει έντρομη πως ο πρώην άντρας της την αναζητά, ενώ η Χαρά ανακαλύπτει πως ο Αντρέας είναι παντρεμένος. Την ίδια ώρα η υιοθεσία της Μαρίνας εγκρίνεται, αλλά ο πατέρας της, που φημολογείται πως είναι επικίνδυνος, την ψάχνει. Η μοίρα όμως δεν έχει πει την τελευταία της λέξη. Οι σχέσεις και ισορροπίες ανατρέπονται την ώρα που η Αλεξάνδρα αποφασίζει να πάρει τη ζωή της στα χέρια της. Πηγαίνει αποφασισμένη στο σπίτι των Δεμερτζήδων και πυροβολεί τον Ιάσονα…. 

Μη χάσετε το συγκλονιστικό φινάλε της πρώτης σεζόν του «ΕΡΩΤΑ ΦΥΓΑ»!

Σήμερα στις 17:45 στο OPEN! 

Δείτε απόσπασμα από το επεισόδιο 

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Βασίλης Τσελεμέγκος, Παναγιώτης Πορτοκαλάκης

ΔΙΑΣΚΕΥΗ ΣΕΝΑΡΙΟΥ: Ρένα Ρίγγα. ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΣΕΝΑΡΙΟΥ: Δημήτρης Αποστόλου

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: Πέμη Ζούνη, Αντώνης Καρυστινός, Ντάνη Γιαννακοπούλου, Σταύρος Σβήγκος, Σταύρος Ζαλμάς, Έφη Παπαθεοδώρου, Γεράσιμος Γεννατάς, Μαρία Κωνσταντάκη, Μαριάννα Πολυχρονίδη, Κώστας Κάππας, Κώστας Καζανάς, Αρετή Πασχάλη, Λεωνίδας Καλφαγιάννης, Λίλη Τσεσματζόγλου, Μαρία Καβουκίδου, Δένια Μιμερίνη, Χρύσα Κλούβα.