30-06-2023

Οι Εικόνες με τον Τάσο Δούση, κάθε Σαββατοκύριακο στις 20:00 στο OPEN- Ένα μαγευτικό ταξίδι στην αρχοντική Σύρο

Δελτίο τύπου - Εικόνες - Ένα μαγευτικό ταξίδι στην αρχοντική Σύρο

Οι «ΕΙΚΟΝΕΣ» με τον Τάσο Δούση,

κάθε Σαββατοκύριακο στις 20:00 στο OPEN 

Ένα μαγευτικό ταξίδι στην αρχοντική Σύρο 

O Τάσος Δούσης και οι «ΕΙΚΟΝΕΣ» έρχονται σε νέα ώρα και μας ταξιδεύουν στους καλύτερους καλοκαιρινούς προορισμούς. Κάθε Σαββατοκύριακο στις 20:00 οι οθόνες πλημμυρίζουν από μαγευτικά τοπία, ατέλειωτες παραλίες και  μοναδικές «ΕΙΚΟΝΕΣ» με άρωμα Ελλάδας. Το Σάββατο 1 Ιουλίου και την Κυριακή 2 Ιουλίου ο Τάσος Δούσης ταξιδεύει στην αρχοντική Σύρο! 

Το Σάββατο, κάνει βόλτα στην Ερμούπολη, στο λιμάνι και θαυμάζει τα εντυπωσιακής αρχιτεκτονικής κτήρια που το αγκαλιάζουν. Μας ξεναγεί στο επιβλητικό Δημαρχείο της Σύρου και το Θέατρο Απόλλων, το οποίο αποτελεί μία μικρογραφία της Σκάλας του Μιλάνου.   

O Τάσος Δούσης και οι «ΕΙΚΟΝΕΣ» μας παρουσιάζουν τα Βαπόρια, την πιο αριστοκρατική συνοικία της Ερμούπολης, και επισκέπτονται την εκκλησία του Αγίου Νικολάου των πλουσίων, ο οποίος είναι ο πολιούχος της Ερμούπολης. Επίσης, θαυμάζουν την πανοραμική θέα από τον ναό της Αναστάσεως στην κορυφή του λόφου Δήλι.

Τέλος, μας συστήνουν προτάσεις διαμονής, φαγητού και διασκέδασης.    

Την Κυριακή, κάνουν βόλτα στα μαγευτικά στενάκια της Άνω Σύρου και μας προτείνουν σημεία για να θαυμάσουμε την πανοραμική θέα προς το λιμάνι της πόλης.

Επισκέπτονται τον Άγιο Γεώργιο, την καθολική μητρόπολη της Σύρου, αλλά και τον Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου, εκεί όπου θαυμάζουν μία αγιογραφία που φιλοτέχνησε ο Ελ Γκρέκο.    

O Τάσος Δούσης και οι «ΕΙΚΟΝΕΣ» μας παρουσιάζουν τις παραλίες της Σύρου μέσα από σκάφος και μας ξεναγούν στην Ποσειδωνία, το πιο αριστοκρατικό χωριό του νησιού.

Επίσης μας δείχνουν τη ζωή στην Ερμούπολη της Σύρου τόσο το πρωί όσο και το βράδυ και απολαμβάνουν ένα μαγικό ηλιοβασίλεμα στην παραλία Κίνι. 

Ο Τάσος Δούσης και οι «ΕΙΚΟΝΕΣ» μας ταξιδεύουν στα πανέμορφα ελληνικά νησιά, κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 20:00 στο OPEN!