07-07-2023

Οι Εικόνες με τον Τάσο Δούση, ταξιδεύουν στην πανέμορφη Κω- Σάββατο & Κυριακή στις 20:00

Δελτίο τύπου - Εικόνες - Κως

Οι «ΕΙΚΟΝΕΣ» με τον Τάσο Δούση,

κάθε Σαββατοκύριακο στις 20:00 στο OPEN 

Ένα μαγευτικό ταξίδι στην πανέμορφη Κω 

O Τάσος Δούσης και οι «ΕΙΚΟΝΕΣ» μας ταξιδεύουν στους καλύτερους καλοκαιρινούς προορισμούς. Κάθε Σαββατοκύριακο στις 20:00 οι οθόνες πλημμυρίζουν από μαγευτικά τοπία, ατέλειωτες παραλίες και  μοναδικές «ΕΙΚΟΝΕΣ» με άρωμα Ελλάδας. Το Σάββατο 8 Ιουλίου και την Κυριακή 9 Ιουλίου ο Τάσος Δούσης ταξιδεύει στην πανέμορφη Κω! 

Το Σάββατο, ο Τάσος Δούσης και οι «ΕΙΚΟΝΕΣ» φτάνουν στο νησί και μας παρουσιάζουν τον Πλάτανο του Ιπποκράτη με ζωή και ιστορία 2.500 ετών. Ακόμα, κάνουν μία απολαυστική πρωινή βόλτα στο γραφικό λιμάνι της Κω και την εμβληματική λεωφόρο των Φοινίκων. Επισκέπτονται την εκκλησία των Ασωμάτων Ασφενδιού με τη μοναδική εικόνα του Ταξιάρχη, τη Ζιά για να απολαύσουν ένα ονειρικό ηλιοβασίλεμα, αλλά και το χωριό-φάντασμα Χαϊχούτες για να απολαύσουν παραδοσιακά και ρεμπέτικα τραγούδια.

O Τάσος Δούσης και οι «ΕΙΚΟΝΕΣ» ξεναγούνται στο Ασκληπιείο, την πρώτη στέγη της Ιατρικής επιστήμης παγκοσμίως, ενώ επισκέπτονται και το παραδοσιακό σπίτι στο Πυλί και μας δείχνουν την εκπληκτική θέα από τα ερείπια του Κάστρου στο Παλαιό Πυλί. 

Την Κυριακή, κάνουν βόλτα στην Παλιά Πόλη της Κω και στα γραφικά Εξάρχεια της πόλης. Επίσης απολαμβάνουν ένα μοναδικό ηλιοβασίλεμα μέσα από τη θάλασσα.

Λίγο αργότερα, μας παρουσιάζουν τα Θερμά, ένα φυσικό σπα με άγρια ομορφιά, και τις ατελείωτες αμμώδεις παραλίες του νησιού όπως το Μαρμάρι, το Τιγκάκι και η Λάμπη.

Τέλος, ο Τάσος Δούσης και οι «ΕΙΚΟΝΕΣ» κάνουν μία μοναδική εξόρμηση με φουσκωτά στην Ψέριμο και θαυμάζουν την πασίγνωστη παραλία Blue Lagoon. 

Ο Τάσος Δούσης και οι «ΕΙΚΟΝΕΣ» μας ταξιδεύουν στα πανέμορφα ελληνικά νησιά, κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 20:00 στο OPEN!