13-07-2023

Αυτό το καλοκαίρι ζήστε τον έρωτα από την αρχή!-Έρωτας φυγάς, από την Κυριακή 16 Ιουλίου και κάθε βράδυ στις 21:00 με διπλό επεισόδιο

Έρωτας φυγάς

Αυτό το καλοκαίρι ζήστε τον έρωτα από την αρχή! 

«ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ», από την Κυριακή 16 Ιουλίου

και κάθε βράδυ στις 21:00 με διπλό επεισόδιο

 

Ο «ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ», η δραματική σειρά εποχής του OPEN που αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό κάθε ηλικίας για τη δυνατή πλοκή, την κινηματογραφική αισθητική και το εξαιρετικό κάστ και βρέθηκε στην κορυφή της τηλεθέασης, επανέρχεται σε επανάληψη από την Κυριακή 16 Ιουλίου και καθημερινά στις 21.00, με διπλό επεισόδιο. 

Η ιστορία του Μάρκου και της Αλεξάνδρας, των δύο ερωτευμένων νέων που αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα όνειρά τους και να βρεθούν αντιμέτωποι με τους χειρότερους εφιάλτες τους, ξετυλίγεται από την αρχή για να μας συνεπάρει καθημερινά με απολαυστικό διπλό επεισόδιο. Από  Δευτέρα έως και Κυριακή και για όλο το καλοκαίρι στις 21:00 στο OPEN, ζούμε τον έρωτα από την αρχή

Ένας έρωτας αγνός και ουσιαστικός, μία αγάπη βαθιά, που ανάμεσα στη γαλήνη του σωστού και τη θύελλα του καταδικασμένου, φτάνει να παραβιάσει κανόνες που ισοπεδώνουν τις σχέσεις. Μία αγάπη που παίρνει σάρκα και οστά στην ελληνική επαρχία, λίγο μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, σε ένα κόσμο που προσπαθεί πεισματικά να αλλάξει και να προχωρήσει. 

Τα εμπόδια στον δρόμο τους πολλά και τα ασυγχώρητα λάθη τους θα στοιχειώνουν τη ζωή τους. Εχθροί και φίλοι όλοι στην ίδια σκακιέρα προσπαθούν να επιβιώσουν. Ίντριγκες, πάθη και ανεκπλήρωτοι έρωτες έρχονται στο προσκήνιο. Οι ζωές όλων αλλάζουν από τη μία στιγμή στην άλλη και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τι θα ακολουθήσει. 

Ο «ΈΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ» έρχεται και το ταξίδι ξεκινά και πάλι από την αρχή! 

«ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ» : Από Κυριακή 16 Ιουλίου και καθημερινά Δευτέρα έως Κυριακή στις 21:00 στο OPEN! 

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Βασίλης Τσελεμέγκος, Παναγιώτης Πορτοκαλάκης

ΔΙΑΣΚΕΥΗ ΣΕΝΑΡΙΟΥ: Ρένα Ρίγγα. ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΣΕΝΑΡΙΟΥ: Δημήτρης Αποστόλου

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: Πέμη Ζούνη, Αντώνης Καρυστινός, Ντάνη Γιαννακοπούλου, Σταύρος Σβήγκος, Σταύρος Ζαλμάς, Έφη Παπαθεοδώρου, Γεράσιμος Γεννατάς, Μαρία Κωνσταντάκη, Μαριάννα Πολυχρονίδη, Κώστας Κάππας, Κώστας Καζανάς, Αρετή Πασχάλη, Λεωνίδας Καλφαγιάννης, Λίλη Τσεσματζόγλου, Μαρία Καβουκίδου, Δένια Μιμερίνη, Χρύσα Κλούβα.

Δείτε το τρέιλερ