28-07-2023

Οι Εικόνες με τον Τάσο Δούση ταξιδεύουν στην ονειρική Κεφαλονιά- Σάββατο & Κυριακή στις 20:00

Δελτίο τύπου - Εικόνες - ο Τάσος Δούσης ταξιδεύει στην ονειρική Κεφαλονιά!

Οι «ΕΙΚΟΝΕΣ» με τον Τάσο Δούση,

ταξιδεύουν στην ονειρική Κεφαλονιά

 

 

O Τάσος Δούσης και οι «ΕΙΚΟΝΕΣ» μας ταξιδεύουν στους καλύτερους καλοκαιρινούς προορισμούς. Κάθε Σαββατοκύριακο στις 20:00 οι οθόνες πλημμυρίζουν από μαγευτικά τοπία, ατέλειωτες παραλίες και  μοναδικές «ΕΙΚΟΝΕΣ» με άρωμα Ελλάδας. Το Σάββατο 29 Ιουλίου και την Κυριακή 30 Ιουλίου, ο Τάσος Δούσης ταξιδεύει στην ονειρική Κεφαλονιά! 

Το Σάββατο, οι «ΕΙΚΟΝΕΣ» μας παρουσιάζουν παραδοσιακά χωριά της Κεφαλονιάς όπως η καρτ-ποσταλική Άσσος, τα πανέμορφα, αλλά εγκαταλελειμμένα, Παλιά Βλαχάτα και τη γραφική Αγία Ευφημία.

Από το χωριό Αγριλιάς απολαμβάνουν την καλύτερη πανοραμική θέα προς τον κόλπο της Σάμης, ενώ στη συνέχεια κάνουν βόλτα στο λιμάνι της Σάμης και καταλήγουν στη βοτσαλωτή παραλία της Αντισάμου με τα κρυστάλλινα νερά.  

O Τάσος Δούσης και οι «ΕΙΚΟΝΕΣ» μας ξεναγούν στο εντυπωσιακό Σπήλαιο της Μελισσάνης, ένα από τα πιο πολυφωτογραφημένα σημεία στον κόσμο. 

Την Κυριακή, θαυμάζουν τον διάσημο Μύρτο πρώτα από τα δύο παρατηρητήρια που υπάρχουν και στη συνέχεια κατεβαίνουν στην πανέμορφη, αλλά επικίνδυνη παραλία του.   

Εξερευνούν ανόθευτες παραλίες της Κεφαλονιάς όπως η Blue Lagoon, η Φτέρη και φτάνουν μέχρι τον μυστικό «παράδεισο» του Ιονίου, το νησάκι Άτοκος.

Επισκέπτονται το Φισκάρδο και τα Κομιτάτα, γραφικά χωριά της Κεφαλονιάς τα οποία προσφέρουν απίστευτες εικόνες.

O Τάσος Δούσης μας αποδεικνύει ότι οι παραλίες της Κεφαλονιάς είναι όλες μοναδικές. Το ήρεμο Φώκι, οι άγριας ομορφιάς Αλατιές και η ξεχωριστή Αγία Ιερουσαλήμ είναι μερικές από αυτές. 

Ο Τάσος Δούσης και οι «ΕΙΚΟΝΕΣ» μας ταξιδεύουν στα πανέμορφα ελληνικά νησιά, κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 20:00 στο OPEN!