23-08-2023

Το ΟΡΕΝ στο μέτωπο των πυρκαγιών

Φωτιές - Αύγουστος 2023

Οι τηλεθεατές εμπιστεύτηκαν την ενημέρωσή τους στο OΡΕΝ και στο μεγάλο γεγονός των καταστροφικών πυρκαγιών. Όλη τη νύχτα της Δευτέρας (21/08) έως τα ξημερώματα της Τρίτης (22/08) μέσα από συνεχή έκτακτα δελτία με την Αναστασία Αργυριάδου, τον Αντώνη Τσολναρά και τον Τάσο Παλαιστίδη. Και από τις 05:45 έως τις 11:00 μέσα από την Ώρα Ελλάδος με τη Σοφία Φασουλάκη και τον Γιάννη Φώσκολο (10,9%). 

Στη συνέχεια με διαρκείς συνδέσεις, το μεσημεριανό δελτίο (9,8%) και την έκτακτη απογευματινή εκπομπή με τη Μίνα Καραμήτρου (15,7%). Και το Κεντρικό δελτίο Ειδήσεων (12%) και την έκτακτη βραδινή εκπομπή έως τις 2 μετά τα μεσάνυχτα με τον Νίκο Στραβελάκη (11%). 

Στην πρώτη γραμμή οι δημοσιογράφοι Γιάννης Ρήγος, Γιάννης Ζιάκας, Μίλτος Σακελλάρης, Κώστας Ασημακόπουλος, Δήμητρα Σέκη. Και οι τεχνικοί Νίκος Χατζηστυλιανός, Μπάμπης Γεωργάτος, Δημήτρης Ζαΐμης, Δημήτρης Μποσινάκης, Σταύρος Μερτύρης, Βασίλης Βαφείδης, Κώστας Ψυχογυιός, Παναγιώτης Λιανός, Κώστας Γούλας, Κώστας Χατζηαναστασίου, Νίκος Μοίρας, Κώστας Παπαδάτος.