28-08-2023

Ο Χριστόφορος βρίσκει τις φωτογραφίες που τον έχει τραβήξει η Έλενα- Σήμερα στις 16:45 στο Μυστικό της πεταλούδας

Το μυστικό της πεταλούδας - Ελληνική σειρά

Ο Χριστόφορος βρίσκει τις φωτογραφίες που τον έχει τραβήξει η Έλενα 

Σήμερα στις 16:45 στο «ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ» 

Η Χάρις είναι ξαφνιασμένη που βλέπει τον Νικόλα στο σπίτι του Στέφανου. Εκείνος προσπαθεί να δικαιολογήσει την παρουσία του Νικόλα, λέγοντάς της πως πήγε να του πει τα καλά νέα για την Αμάλα. Εντωμεταξύ, η Ειρήνη πάει στο σπίτι της κι ο Αρίστος τη βλέπει χαρούμενος. Εκείνη του λέει πως πήγε μόνο για να κοιμηθεί εκεί.

Ο Χριστόφορος αγριεμένος που είδε τις φωτογραφίες που τράβηξε η Έλενα μ΄ αυτόν και την Ειρήνη, τα βάζει μαζί της και τη διώχνει. Πάνω στην ένταση, όμως, τον πιάνει πάλι ένας δυνατός πόνος στο κεφάλι.

Ο Παύλος ευχαριστεί την Κρίστια που δεν ανέφερε τίποτα στη Χλόη για τον Γρηγόρη, όπως της είχε ζητήσει. Η Κρίστια του λέει πως θα ΄πρεπε να πει στη Χλόη για τον Γρηγόρη, γιατί μπορεί κάποια στιγμή να το μάθει. Την ίδια ώρα, η Έλενα έχει επιστρέψει στη Λευκωσία και σκέφτεται ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις της. Αυτό που την ενδιαφέρει τώρα, είναι να μάθει ποια είναι η σχέση του Χριστόφορου και της Ειρήνης. Μη βρίσκοντας άκρη, σκέφτεται να βρει που μένει ο Μάρκος, μήπως βγάλει κάτι από κει. Ο Φίλιππος πάει στο τμήμα να παραλάβει τα όπλα του Χριστόφορου και ο Άλκης του λέει για το σήμα απ΄ το κινητό του Πολυβίου, που εντοπίσανε κοντά στην εταιρία του Χριστόφορου. Ο Φίλιππος το λέει στον Χριστόφορο, αφού πιστεύει ότι κάποιος πάει να τους παγιδέψει και να τους μπλέξει με το φόνο του Πολυβίου. Ο Άρης βλέπει τη μελανιά στο μάτι της Λουίζας και τα βάζει με τον Δώρο. Αυτός αρνείται ότι τη χτύπησε, του λέει πως η Λουίζα έπεσε πάνω στον καυγά τους, αλλά, ο Άρης δεν τον πιστεύει.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Σενάριο:  Άντα Γκουρμπαλή

Σκηνοθεσία: Σταύρος Ποταμάρης

Διεύθυνση Φωτογραφίας: Σάββας Χρυσοστόμου

Παραγωγή: Arts and Film Productions