08-09-2023

Το ΟΡΕΝ στις φονικές πλημμύρες στη Θεσσαλία

Μεσημεριανό δελτίο

Οι φονικές πλημμύρες στη Θεσσαλία έχουν προκαλέσει ανείπωτη θλίψη στο πανελλήνιο και το ΟPEN βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, δίνοντας τον λόγο στους πολίτες.

Οι τηλεθεατές εκφράζουν την εμπιστοσύνη τους στις πολύωρες ζωντανές μεταδόσεις και στα δελτία Ειδήσεων του Ανοιχτού καναλιού.

Χθες Πέμπτη, 362.000 τηλεθεατές παρακολούθησαν το κεντρικό δελτίο με την Εύα Αντωνοπούλου (ποσοστό 13%) και την έκτακτη ενημερωτική εκπομπή, που ακολούθησε 483.000 (ποσοστό 13,8%). Η ενημέρωση είχε ξεκινήσει στις 6 το πρωί (έως τη μία το μεσημέρι) με τον Δημήτρη Καμπουράκη και τον Παναγιώτη Στάθη (180.000 τηλεθεατές και ποσοστό 14,4%). Το μεσημεριανό δελτίο με τη Λίνα Δρούγκα (12,7%) και στη συνέχεια έκτακτη ενημέρωση με Νίκο Στραβελάκη, Ματίνα Παπαδέα, Μίνα Καραμήτρου, Γιάννη Φώσκολο (13%).

Από το βράδυ της Τρίτης άρχισε η μαραθώνια κάλυψη με έκτακτα δελτία (12%) και την Τετάρτη από το πρωί με την Ώρα Ελλάδος (12%), το μεσημεριανό δελτίο (10,3%),  το κεντρικό δελτίο (10,3%) και έκτακτη επικαιρότητα (12,1%).

Στην πρώτη γραμμή: Γιάννης Ρήγος, Αδαμαντία Λιόλιου, Άρης Κουτσιούκης, Μαρία Ζαφειρίου, Αντώνης Τσολναράς, Ελευθερία Σπυράκη, Άγγελος Βόσσος, Βασίλης Βαφείδης, Βίκτωρ Βόικος,  Δημήτρης Ζαΐμης, Νίκος Χατζηστυλιανός, Νίκος Μοίρας, Κώστας Παπαδάκης, Μπάμπης Γεωργάτος, Μανώλης Αντώνας,  Δ. Μποσινάκης, Κ. Γούλας, Δ. Αλεξάκης, Δ. Τσιόπλος, Μ. Αβραμίδης, Στ. Μερτύρης.