29-09-2023

Chef στην κουζίνα σας με τον Βαγγέλη Δρίσκα - Σάββατο 30/09 και Κυριακή 01/10 στις 16:30

Δελτίο τύπου - Chef στην κουζίνα σας - Βαγγέλης Δρίσκας

«Chef στην κουζίνα σας

με τον Βαγγέλη Δρίσκα» 

Ραβιόλια καπρέζεγιουβέτσι με ποικιλία θαλασσινών,

αλλά και σπιτική γκρανόλα

ετοιμάζει ο Βαγγέλης Δρίσκας

αυτό το Σαββατοκύριακο στις 16:30 στo OPEN

Ο Βαγγέλης Δρίσκας επιστρέφει ανανεωμένος με τη νέα του εκπομπή «Chef στην κουζίνα σας», κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 16:30 στο OPEN και αυτό το Σαββατοκύριακο μας έχει ετοιμάσει για ακόμα μία φορά λαχταριστά πιάτα γεμάτα γεύσεις και αρώματα!

Ο αγαπημένος Chef μας υποδέχεται στο ολοκαίνουργιο εργαστήριό του και μοιράζεται μαζί μας απλόχερα τα μυστικά του για τα σωστά υλικά και τις τεχνικές, καθοδηγώντας μας βήμα-βήμα για να δημιουργήσουμε τα πιο νόστιμα πιάτα που θα καταπλήξουν. Ακόμα, μας ξεναγεί στις τοπικές κουζίνες της Ελλάδας αλλά και στις κουζίνες του κόσμου και μας δείχνει όλα τα απαραίτητα για να μαγειρεύουμε με αυτοπεποίθηση και χωρίς άγχος, ώστε να έχουμε πάντα το τέλειο αποτέλεσμα.

Μας προτείνει δοκιμασμένες συνταγές για αλμυρά, αλλά και για γλυκά πιάτα. Ακολουθώντας την εποχή, η εκπομπή περιλαμβάνει αρκετές χορτοφαγικές προτάσεις, γλυκά με λιγότερη ζάχαρη, γρήγορες και οικονομικές συνταγές, αλλά και τις πιο δημοφιλείς τάσεις στα social media. Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εδώ και ο Βαγγέλης Δρίσκας μας παρουσιάζει τις πιο ιδιαίτερες συνταγές από κάθε γωνιά της Ελλάδας, μας δείχνει προτάσεις για το κυριακάτικο τραπέζι, πιάτα που θα δοκίμαζε κάποιος σε ένα εστιατόριο, αλλά και αγαπημένα έθνικ φαγητά.

Και αυτό το Σαββατοκύριακο, ο Βαγγέλης Δρίσκας μας επιφυλάσσει τα καλύτερα! Ετοιμάζει ένα ξεχωριστό πιάτο της ιταλικής κουζίνας,  λαχταριστά ραβιόλια καπρέζε με μελιτζάνες. Μαγειρεύει ένα πεντανόστιμο γιουβέτσι με ποικιλία θαλασσινών, αλλά και το περίφημο Δελαγρατσιανό, ένα ιδιαίτερο σουφλέ από την πανέμορφη Σύρο. Ακόμα, μας ταξιδεύει στην Ασία με λαχταριστά Νουντλς με χοιρινό και σάλτσα γλυκού τσίλι. Μας μαθαίνει όλα τα μυστικά για το σωστό μαγείρεμα στη γάστρα με το μελωμένο μοσχαράκι με μπίρα και μας δίνει τη συνταγή για μία υγιεινή και θρεπτική σπιτική γκρανόλα.

Κάθε εκπομπή κρύβει πολλή νοστιμιά, πολλές γνώσεις και ακόμη περισσότερες γευστικές εκπλήξεις!

Chef στην κουζίνα σας με τον Βαγγέλη Δρίσκα, κάθε Σαββατοκύριακο στις 16:30 στο OPEN και το πιο όμορφο γευστικό ταξίδι ξεκινά!

Παρουσίαση / Αρχισυνταξία : Βαγγέλης Δρίσκας

Σκηνοθεσία : Ανδρέας Ευσταθίου

Παραγωγή : d.t.k. Food Multimedia Productions