12-10-2023

Οι Εικόνες με τον Τάσο Δούση, ταξιδεύουν στην Ιορδανία - Σάββατο στις 20:00 στο OPEN

Δελτίο τύπου - Εικόνες - Ιορδανία

     Οι Εικόνες με τον Τάσο Δούση, 

ταξιδεύουν στην Ιορδανία

      Σάββατο στις 20:00 στο OPEN

Ο Τάσος Δούσης και οι Εικόνες ταξιδεύουν στη γεμάτη εκπλήξεις Ιορδανία, αυτό το Σάββατο 14 Οκτωβρίου στις 20:00 στο OPEN!

Ένα ακόμα μαγευτικό ταξίδι ξεκινά! Οι Εικόνες ανακαλύπτουν την έρημο Ουάντι Ραμ, η οποία αποτελεί φυσικό σκηνικό για πολλές χολιγουντιανές παραγωγές. Η αποστολή διαμένει σε ένα πολυτελές camp και εκεί έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά τους ιδιόμορφους γεωλογικούς σχηματισμούς της περιοχής, όπως τον «Βράχο Μανιτάρι», αλλά και να πιουν τσάι σε σκηνή Βεδουίνων! Λίγο αργότερα, βλέπουν τη διάσημη στους αναρριχητές οροσειρά Μπούρντα, ανεβαίνουν στην εντυπωσιακή γέφυρα Ουμ Φρουθ και διασχίζουν το φαράγγι Αλ Καζάλι, εκεί όπου υπάρχουν σημάδια ζωής 12.000 ετών! Φυσικά, απολαμβάνουν ένα ειδυλλιακό ηλιοβασίλεμα, σε αυτό το πανέμορφο μέρος.

Στη συνέχεια, ο Τάσος Δούσης και οι Εικόνες φτάνουν μέχρι την Άκαμπα για snorkeling στα πολύχρωμα κοραλλιογενή νερά της πόλης και βλέπουν το σημείο όπου βαπτίστηκε ο Χριστός στη Βηθανία. Στο όρος Νέμπο αντικρίζουν την περιοχή που ο Μωυσής αποκάλεσε Γη της Επαγγελίας, ενώ στη Μάνταμπα επισκέπτονται τον ναό του Αγίου Γεωργίου για να δουν τον σπάνιο ψηφιδωτό χάρτη που είναι στα ελληνικά!   

Εικόνες με τον Τάσο Δούση: Κάθε Σάββατο στις 20:00 στο OPEN!

Δείτε το τρέιλερ εδώ