13-10-2023

Επί Τόπου, με τον Νάσο Γουμενίδη - Η γνωστή επιχειρηματίας Ρούλα Λεβέντη, σε μία σπάνια συνέντευξη, ξετυλίγει στην εκπομπή τη συγκλονιστική διαδρομή της | Σάββατο στις 13:40

Δελτίο τύπου - Επί τόπου - Η γνωστή επιχειρηματίας Ρούλα Λεβέντη, σε μία σπάνια συνέντευξη, ξετυλίγει στην εκπομπή τη συγκλονιστική διαδρομή της

Επί Τόπου, με τον Νάσο Γουμενίδη

Η γνωστή επιχειρηματίας Ρούλα Λεβέντη, σε μία σπάνια συνέντευξη,

ξετυλίγει στην εκπομπή τη συγκλονιστική διαδρομή της

 

Η εξαιρετικά επιτυχημένη επιχειρηματίας Ρούλα Λεβέντη, παραχωρεί μία σπάνια συνέντευξη στον Νάσο Γουμενίδη και στην εκπομπή Επί Τόπου, αυτό το Σάββατο 14 Οκτωβρίου στις 13:40 στο OPEN.

Η Ρούλα Λεβέντη μιλάει στον Νάσο Γουμενίδη από καρδιάς και διηγείται πως κατάφερε να εδραιωθεί στον χώρο των επιχειρήσεων, ξεκινώντας από τα χαμηλά και διαγράφοντας στη συνέχεια μία λαμπρή πορεία. Περιγράφει ακόμα την εξαιρετική της σχέση με την οικογένεια Λάτση, ενώ αποκαλύπτει και μία συγκλονιστική ιστορία όταν εξαπατήθηκε από επιχειρηματία με αποτέλεσμα να χάσει 900.000 ευρώ.

Το Σάββατο στην εκπομπή Επί Τόπου, θα δούμε επίσης αποκλειστικό βίντεο από το  πλωτό παλάτι του Εμίρη του Κατάρ, το οποίο πούλησε σε πασίγνωστο Έλληνα εφοπλιστή. Η πολυτέλεια του σκάφους ξεπερνά την φαντασία και για πρώτη φορά βλέπουμε το εσωτερικό του.

Τα αποκαλυπτικά θέματα του Επί Τόπου δεν σταματούν εδώ. Ο Νάσος Γουμενίδης, φέρνει στο φως υποθέσεις που θα συζητηθούν, με τη δημοσιογραφική του ομάδα που βρίσκεται μέσα στο σύγχρονο στούντιο, να κάνει live ρεπορτάζ το οποίο εξελίσσεται μπροστά στα μάτια των τηλεθεατών. Αποκλειστικές ειδήσεις, αστυνομικά και δικαστικά θέματα, άγνωστες ιστορίες που θα μας συνεπάρουν, αλλά και δημοσιογραφικά αφιερώματα που θα μας κάνουν να συγκινηθούμε και να ταξιδέψουμε πίσω στον χρόνο. Προσωπικότητες της πρώτης γραμμής από την κοινωνία, τον πολιτισμό και την επικαιρότητα που έχουν αφήσει το δικό τους στίγμα και έχουν χαράξει τη δική τους διαδρομή, έρχονται στο στούντιο για εφ’ όλης της ύλης συζητήσεις που θα προκαλέσουν αίσθηση!

Το Επί Τόπου είναι μια εκπομπή δυναμική, με πλούσιο και αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, καυστικό σχόλιο και αναλύσεις, με την υπογραφή του Νάσου Γουμενίδη.

Σάββατο 14 Οκτωβρίου στις 13:40 στο OPEN!

#epitopou

Αρχισυνταξία – Υπεύθυνος θεμάτων : Δημήτρης Πώποτας

Σκηνοθέτης: Άρης Λυχναράς

Δημοσιογραφική ομάδα: Νίκος Νικολετάκης, Θόδωρος Στέφος, Μαρία Περδικέα, Άγγελος Αρτεμιάδης, Μάνος Κοκοράκης, Δημήτριος Δουδουξής