26-10-2023

Οι Εικόνες με τον Τάσο Δούση, ταξιδεύουν στο Βιετνάμ - Σάββατο στις 20:00 στο OPEN

Δελτίο τύπου - Οι ΕΙΚΟΝΕΣ με τον Τάσο Δούση, ταξιδεύουν στο Βιετνάμ

Οι Εικόνες με τον Τάσο Δούση,

ταξιδεύουν στο Βιετνάμ

 Σάββατο στις 20:00 στο OPEN

O Τάσος Δούσης και οι Εικόνες ταξιδεύουν στο Βιετνάμ, τη χώρα της νοτιοανατολικής Ασίας που καταπλήσσει ακόμα και τον πιο δύσκολο ταξιδιώτη, αυτό το Σάββατο 28 Οκτωβρίου στις 20:00 στο OPEN!

Πρώτη στάση το Ανόι, όπου εξερευνούν τη λίμνη Χοάν Κιέμ, παρατηρούν το ιστορικό και εμβληματικό Μαυσωλείο του Χο Τσι Μινχ και θαυμάζουν τον Καθεδρικό του Σεντ Τζόζεφ, ο οποίος αποτελεί απομίμηση της Παναγίας των Παρισίων.

Στη συνέχεια, επισκέπτονται την Ουάν Πίλαρ παγόδα η οποία έχει μορφή άνθους λωτού, την παγόδα Τραν Κουόκ που είναι η παλαιότερη στο Ανόι, αλλά και τον ταοϊστικό ναό Κουάν Τάιν του 11ου αιώνα. 

Ακόμα, βλέπουν από κοντά τον Ναό της Λογοτεχνίας που είναι αφιερωμένος στον Κομφούκιο και κάνουν βόλτα στη Δυτική λίμνη, όπου φωτογραφίζονται με τους ντόπιους στο ηλιοβασίλεμα.

O Τάσος Δούσης και οι Εικόνες βιώνουν την καθημερινότητα των κατοίκων του Ανόι κάνοντας τάι τσι και πρωινή γυμναστική στο ξημέρωμα, διασκεδάζουν μαζί με τους ντόπιους στην πολύβουη Παλιά Πόλη και μας προτείνουν μοναδικά σημεία με την καλύτερη πανοραμική θέα στην πόλη.

Τέλος, δοκιμάζουν τοπικές γεύσεις σε υπέροχα διακοσμημένα αλλά και βραβευμένα εστιατόρια, καφέ με χτυπητό αβγό και το διάσημο σάντουιτς με πατέ χήνας.

Εικόνες με τον Τάσο Δούση: Κάθε Σάββατο στις 20:00 στο OPEN!

Δείτε το τρέιλερ εδώ