27-10-2023

Ψητό χοιρινό ρολό με σάλτσα μήλου, κοτόπιτα με λαχανικά και κυπριακό ρεβανί, αυτό το Σαββατοκύριακο στις 16:30 στο Chef στην κουζίνα σας με τον Βαγγέλη Δρίσκα

Δελτίο τύπου - Chef στην κουζίνα σας - Ψητό χοιρινό ρολό με σάλτσα μήλου, κοτόπιτα με λαχανικά και κυπριακό ρεβανί ετοιμάζει ο Βαγγέλης Δρίσκας

Chef στην κουζίνα σας

με τον Βαγγέλη Δρίσκα 

Ψητό χοιρινό ρολό με σάλτσα μήλου, κοτόπιτα με λαχανικά και κυπριακό ρεβανί

ετοιμάζει ο Βαγγέλης Δρίσκας

αυτό το Σαββατοκύριακο στo OPEN

Ο Βαγγέλης Δρίσκας επιστρέφει ανανεωμένος με τη νέα του εκπομπή Chef στην κουζίνα σας και μας ετοιμάζει λαχταριστά πιάτα γεμάτα γεύσεις και αρώματα!

 Ο αγαπημένος Chef μας υποδέχεται στο ολοκαίνουργιο εργαστήριό του και μοιράζεται μαζί μας απλόχερα τα μυστικά του για τα σωστά υλικά και τις τεχνικές, καθοδηγώντας μας βήμα-βήμα για να δημιουργήσουμε τα πιο νόστιμα πιάτα που θα καταπλήξουν. Ακόμα, μας ξεναγεί στις τοπικές κουζίνες της Ελλάδας, αλλά και στις κουζίνες του κόσμου και μας δείχνει όλα τα απαραίτητα για να μαγειρεύουμε με αυτοπεποίθηση και χωρίς άγχος, ώστε να έχουμε πάντα το τέλειο αποτέλεσμα.

 Και αυτό το Σαββατοκύριακο, ο Βαγγέλης Δρίσκας μας υποδέχεται στην κουζίνα του με τις πιο ξεχωριστές συνταγές. Ετοιμαστείτε για σουφλέ καρμπονάρα με εθιστική νοστιμιά, ψητό χοιρινό ρολό με σάλτσα μήλου, αλλά και μοσχαράκι με βασιλομανίταρα. Αφράτη κοτόπιτα με λαχανικά και μπεσαμέλ, καθώς και ριζότο με παντζάρια και πέστο θυμαριού. Ο Βαγγέλης δείχνει πώς να φτιάξουμε με ευκολία σούσι, αλλά και το εμβληματικό steak sandwich από την Νέα Υόρκη. Όσο για το γλυκό; Κυπριακό ρεβανί και τα πιο νόστιμα και εύκολα μπισκότα με πορτοκάλι και κανέλα δεν θα αφήσουν κανέναν ασυγκίνητο!

 Κάθε εκπομπή κρύβει πολλή νοστιμιά, πολλές γνώσεις και ακόμη περισσότερες γευστικές εκπλήξεις!

 Chef στην κουζίνα σας με τον Βαγγέλη Δρίσκα, Σάββατο 28 Οκτωβρίου στις 15.30 και Κυριακή 29 Οκτωβρίου στις 16.30

 Παρουσίαση / Αρχισυνταξία : Βαγγέλης Δρίσκας

Σκηνοθεσία : Ανδρέας Ευσταθίου

Παραγωγή : d.t.k. Food Multimedia Productions