27-10-2023

Επί Τόπου, με τον Νάσο Γουμενίδη - Όλες οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του Γιώργου Τράγκα, η διαθήκη του και η αμύθητη περιουσία σε ολόκληρο τον κόσμο - Κυριακή 29 Οκτωβρίου στις 13:40 στο OPEN

Επί τόπου

Επί Τόπου, με τον Νάσο Γουμενίδη

Όλες οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του Γιώργου Τράγκα

Η διαθήκη του και η αμύθητη περιουσία σε ολόκληρο τον κόσμο

 Κυριακή 29 Οκτωβρίου στις 13:40 στο OPEN

Ο Νάσος Γουμενίδης και η εκπομπή Επί Τόπου φιλοξενούν και αυτή την εβδομάδα αποκλειστικά θέματα που θα συζητηθούν. Όλη η επικαιρότητα, ό,τι απασχολεί και ενδιαφέρει την κοινωνία, είναι στο  Επί Τόπου.

Την Κυριακή η εκπομπή θα ασχοληθεί με την πολύκροτη υπόθεση του Γιώργου Τράγκα και της αμύθητης περιουσίας του σε ολόκληρο τον κόσμο. Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και θα μάθουμε τι κρύβεται στο Μονακό, αλλά και τι συμβαίνει με τη διαθήκη του δημοσιογράφου.

Τα αποκαλυπτικά θέματα του Επί Τόπου δεν σταματούν εδώ. Ο Νάσος Γουμενίδης, φέρνει στο φως υποθέσεις που συγκλονίζουν, με τη δημοσιογραφική του ομάδα που βρίσκεται μέσα στο σύγχρονο στούντιο, να κάνει live ρεπορτάζ το οποίο εξελίσσεται μπροστά στα μάτια των τηλεθεατών. Αποκλειστικές ειδήσεις, αστυνομικά και δικαστικά θέματα, άγνωστες ιστορίες που θα μας συνεπάρουν, αλλά και δημοσιογραφικά αφιερώματα που θα μας κάνουν να συγκινηθούμε και να ταξιδέψουμε πίσω στον χρόνο.

Το Επί Τόπου είναι μια εκπομπή δυναμική, με πλούσιο και αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, καυστικό σχόλιο και αναλύσεις, με την υπογραφή του Νάσου Γουμενίδη.

Κυριακή 29 Οκτωβρίου στις 13:40 στο OPEN!

#epitopou

Αρχισυνταξία – Υπεύθυνος θεμάτων : Δημήτρης Πώποτας

Σκηνοθέτης: Άρης Λυχναράς

Δημοσιογραφική ομάδα: Νίκος Νικολετάκης, Θόδωρος Στέφος, Μαρία Περδικέα, Άγγελος Αρτεμιάδης, Μάνος Κοκοράκης, Δημήτριος Δουδουξής

Δείτε το τρέιλερ εδώ