03-11-2023

Επί Τόπου, με τον Νάσο Γουμενίδη - Η Ιωάννα Λαλαούνη σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη | Σάββατο και Κυριακή στις 13:40

Δελτίο τύπου - Επί Τόπου - Η Ιωάννα Λαλαούνη σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στον Νάσο Γουμενίδη

Επί Τόπου, με τον Νάσο Γουμενίδη

Η Ιωάννα Λαλαούνη σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στον Νάσο Γουμενίδη

Ο Νάσος Γουμενίδης και η εκπομπή Επί Τόπου φιλοξενούν και αυτό το Σαββατοκύριακο στις 13:40 στο OPEN αποκλειστικά θέματα αλλά και συνεντεύξεις που θα συζητηθούν. Τι διαστάσεις έχει πάρει το φαινόμενο της βίας μεταξύ ανηλίκων και πώς αυτό επηρεάζει τη ζωή των παιδιών; Ακόμα ένα συγκλονιστικό αφιέρωμα στη ζωή της Σίλιας Κριθαριώτη, αλλά και η αποκαλυπτική συνέντευξη της Ιωάννας Λαλαούνη στον Νάσο Γουμενίδη.

Το Σάββατο 4 Νοεμβρίου, η εκπομπή ασχολείται με την υπόθεση της βίας μεταξύ ανηλίκων, η οποία έχει γίνει η μάστιγα της εποχής μας. Αποκαλύπτονται νέες πτυχές και μαρτυρίες που θα μας κάνουν να ανησυχήσουμε για την έκταση που έχει πάρει. Ακόμα, βλέπουμε εάν υπάρχει επιρροή της τραπ μουσικής σ’ αυτό το φαινόμενο της εποχής.

Την Κυριακή 5 Νοεμβρίου η εκπομπή παρουσιάζει τη ζωή της Σίλιας Κριθαριώτη, μίας από τις μεγαλύτερες  σχεδιάστριες μόδας στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό, καθώς έχει ντύσει με τις δημιουργίες της πολλές σταρ. Διάσημα μοντέλα και αστέρες του διεθνούς star system έχουν περπατήσει στις πασαρέλες και έχουν φωτογραφηθεί στα μεγαλύτερα περιοδικά, με τα αριστουργήματα της Σίλιας Κριθαριώτη. Όλη της η παραμυθένια διαδρομή ξετυλίγεται στο Επί Τόπου, σε ένα ξεχωριστό αφιέρωμα.

Στη συνέχεια, ο Νάσος Γουμενίδης συναντά την Ιωάννα Λαλαούνη, Μουσειολόγο και Ιστορικό Κοσμήματος, Διευθύνουσα Σύμβουλο του Μουσείου Κοσμήματος Ηλία Λαλαούνη, η οποία μας αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της ζωής της και μιλάει για το «βαρύ» επώνυμο που φέρει. Η συζήτηση φτάνει φυσικά και στον πατέρα της, ο οποίος άφησε εποχή στον χώρο του κοσμήματος και η Ιωάννα Λαλαούνη μας αποκαλύπτει τη σχέση τους, ενώ μιλάει ακόμα και για τις επιχειρήσεις τους.

Επί Τόπου με τον Νάσο Γουμενίδη, κάθε Σαββατοκύριακο στις 13:40 στο OPEN

#epitopou

Αρχισυνταξία – Υπεύθυνος θεμάτων : Δημήτρης Πώποτας

Σκηνοθέτης: Άρης Λυχναράς

Δημοσιογραφική ομάδα: Νίκος Νικολετάκης, Θόδωρος Στέφος, Μαρία Περδικέα, Άγγελος Αρτεμιάδης, Μάνος Κοκοράκης, Δημήτριος Δουδουξής