03-11-2023

«Chef στην κουζίνα σας με τον Βαγγέλη Δρίσκα» -Σάββατο και Κυριακή στις 16:30

Δελτίο τύπου - Chef στην κουζίνα σας - Ριγκατόνι με μπέικον και βότκα, νιόκι Τοσκάνης με κολοκύθα και φασκόμηλο, κοντοσούβλι κοτόπουλου και αρωματική μηλόπιτα με πεκάν και κανέλα με τον Βαγγέλη Δρίσκα

Chef στην κουζίνα σας

με τον Βαγγέλη Δρίσκα 

Ριγκατόνι με μπέικον και βότκα, νιόκι Τοσκάνης με κολοκύθα και φασκόμηλο, κοντοσούβλι κοτόπουλου και αρωματική μηλόπιτα με πεκάν και κανέλα

ετοιμάζει ο Βαγγέλης Δρίσκας

αυτό το Σαββατοκύριακο στo OPEN

Ο Βαγγέλης Δρίσκας επιστρέφει ανανεωμένος με τη νέα του εκπομπή «Chef στην κουζίνα σας» και μας ετοιμάζει λαχταριστά πιάτα γεμάτα γεύσεις και αρώματα και αυτό το Σαββατοκύριακο στις 16:30 στο OPEN!

Ο αγαπημένος Chef μας υποδέχεται στο ολοκαίνουργιο εργαστήριό του και μοιράζεται μαζί μας απλόχερα τα μυστικά του για τα σωστά υλικά και τις τεχνικές, καθοδηγώντας μας βήμα-βήμα για να δημιουργήσουμε τα πιο νόστιμα πιάτα που θα καταπλήξουν. Ακόμα, μας ξεναγεί στις τοπικές κουζίνες της Ελλάδας, αλλά και στις κουζίνες του κόσμου και μας δείχνει όλα τα απαραίτητα για να μαγειρεύουμε με αυτοπεποίθηση και χωρίς άγχος, ώστε να έχουμε πάντα το τέλειο αποτέλεσμα.

Και αυτό το Σαββατοκύριακο, ο Βαγγέλης Δρίσκας είναι έτοιμος να μας κάνει Chef στην κουζίνα μας. Οι συνταγές όπως πάντα ευφάνταστες, από κλασικές μέχρι πιο προχωρημένες, με γεύσεις από την Ελλάδα, αλλά και από τις κουζίνες του κόσμου. Ετοιμαστείτε το Σάββατο για χοιρινή μπριζόλα πανέ με τραγανή κρούστα, αφράτα σουσαμένια κουλούρια, την κλασική μακαρονάδα, ριγκατόνι με μπέικον και βότκα, γίγαντες στο τηγάνι με σπανάκι και φέτα και την πιο εύκολη ταρτ τατέν με αχλάδια. Όσο για το επεισόδιο της Κυριακής, ο Βαγγέλης μας έχει ετοιμάσει τα περίφημα νιόκι Τοσκάνης με κολοκύθα και φασκόμηλο, το πιο ζουμερό και νόστιμο κοντοσούβλι κοτόπουλου με σάλτσα μουστάρδας και μπίρα για το κυριακάτικο τραπέζι, φετουτσίνι με κρέμα μανιταριών και μία εξαιρετικά αφράτη και αρωματική μηλόπιτα με πεκάν και κανέλα!

Κάθε εκπομπή κρύβει πολλή νοστιμιά, πολλές γνώσεις και ακόμη περισσότερες γευστικές εκπλήξεις!

Chef στην κουζίνα σας με τον Βαγγέλη Δρίσκα, Σάββατο 4 και Κυριακή 5 Νοεμβρίου στις 16.30 στο OPEN

Παρουσίαση / Αρχισυνταξία : Βαγγέλης Δρίσκας

Σκηνοθεσία : Ανδρέας Ευσταθίου

Παραγωγή : d.t.k. Food Multimedia Productions