10-11-2023

Ο Κώστας Δροσόπουλος και ο Πάνος Κοκκινόπουλος, ξετυλίγουν την προσωπική τους διαδρομή αυτό το Σαββατοκύριακο στο «Επί Τόπου»

Δελτίο τύπου - Επί τόπου - Ο Κώστας Δροσόπουλος και ο Πάνος Κοκκινόπουλος, ξετυλίγουν την προσωπική τους διαδρομή

«Επί Τόπου», με τον Νάσο Γουμενίδη

Ο Κώστας Δροσόπουλος και ο Πάνος Κοκκινόπουλος,

ξετυλίγουν την προσωπική τους διαδρομή

αυτό το Σαββατοκύριακο στο «Επί Τόπου»

Ο Νάσος Γουμενίδης και η εκπομπή «ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ» φιλοξενούν και αυτό το Σαββατοκύριακο στις 13:40 στο OPEN αποκλειστικά θέματα αλλά και συνεντεύξεις που θα συζητηθούν. Ο Κώστας Δροσόπουλος και ο Πάνος Κοκκινόπουλος μιλάνε στην εκπομπή και αποκαλύπτουν άγνωστες πτυχές της πορείας τους.

Το Σάββατο 11 Νοεμβρίου, μία συγκλονιστική ιστορία έρχεται στο «Επί Τόπου» που θα μας συγκινήσει. Τι εξομολογείται ο άνθρωπος που μπήκαν στο σπίτι του, τον πυροβόλησαν στο κεφάλι και κατάφερε να επιζήσει; Τεράστια δύναμη ψυχής, μετά από ένα τέτοιο σοκαριστικό γεγονός.

Ακόμα, βλέπουμε τις συνέπειες του long covid και πως μία νεαρή γυναίκα ταλαιπωρείται επί 22 μήνες, μην μπορώντας ακόμα να εργαστεί.

Στη συνέχεια, ένας από τους πιο γνωστούς επιχειρηματίες της χώρας, ο Κώστας Δροσόπουλος, ιδιοκτήτης του Politia Τennis Club μας εξομολογείται την πορεία της ζωής του. Μιλάει για τα παιδικά του χρόνια, την καταγωγή του από ένα μικρό χωριό της Φωκίδας και αποκαλύπτει πως ξεκινώντας από το μηδέν κατάφερε να εδραιωθεί στον χώρο των επιχειρήσεων. Μεγάλο ενδιαφέρον έχουν και οι ιστορίες που μας διηγείται για τους επώνυμους, τους σταρς, αλλά και τους επιχειρηματίες που έχει συναντήσει.

Την Κυριακή 12 Νοεμβρίου, η εκπομπή παρουσιάζει τον βασιλικό θυρεό και το οικόσημο της Ελλάδος, όπως και το εθνόσημο στα χρόνια της Δημοκρατίας.

Ακόμα, ο σκηνοθέτης των μεγάλων επιτυχιών, Πάνος Κοκκινόπουλος μας ανοίγει την καρδιά του και μιλάει για το έργο του και τη φοιτητική του ζωή στην Γαλλία. Τέλος, αποκαλύπτει τις νέες σειρές που ετοιμάζει, αλλά και ποια είναι η αγαπημένη του ελληνική σειρά.

«Επί Τόπου» με τον Νάσο Γουμενίδη, κάθε Σαββατοκύριακο στις 13:40 στο OPEN

#epitopou

Αρχισυνταξία – Υπεύθυνος θεμάτων : Δημήτρης Πώποτας

Σκηνοθέτης: Άρης Λυχναράς

Δημοσιογραφική ομάδα: Νίκος Νικολετάκης, Θόδωρος Στέφος, Μαρία Περδικέα, Άγγελος Αρτεμιάδης, Μάνος Κοκοράκης, Δημήτριος Δουδουξής