24-11-2023

Επί Τόπου με τον Νάσο Γουμενίδη - Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Σοφίας Μπεκατώρου- Σάββατο και Κυριακή στις 13.40

Δελτίο τύπου - Επί Τόπου - Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Σοφίας Μπεκατώρου, η οποία άνοιξε τον δρόμο για να μιλήσουν και άλλες γυναίκες που έχουν κακοποιηθεί

Επί Τόπου, με τον Νάσο Γουμενίδη 

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Σοφίας Μπεκατώρου, η οποία άνοιξε τον δρόμο για να μιλήσουν και άλλες γυναίκες που έχουν κακοποιηθεί

Ο Νάσος Γουμενίδης και η εκπομπή Επί Τόπου φιλοξενούν και αυτό το Σαββατοκύριακο στις 13:40 στο OPEN αποκλειστικά θέματα, συνεντεύξεις που θα συζητηθούν και ρεπορτάζ για όλα τα φλέγοντα θέματα που αφορούν στην κοινωνία.

Το Σάββατο 25 Νοεμβρίου, η εκπομπή παρουσιάζει όλες τις νέες εξελίξεις στην υπόθεση της ληστείας στο σπίτι του Δημήτρη Φιντιρίκου, όπου η οικιακή του βοηθός ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τους ληστές. Βλέπουμε ένα νέο βίντεο που θα ρίξει φως στην υπόθεση, αλλά και ποιοι είναι οι δράστες που είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος.

Ακόμα, η χρήση ναρκωτικών από ανήλικους είναι ένα θέμα που δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο και το Επί Τόπου παρουσιάζει λεπτομέρειες που σοκάρουν, με θύματα δυστυχώς νεαρά παιδιά. Πώς προσεγγίζουν οι έμποροι ναρκωτικών έφηβους και παιδιά και πώς πέφτουν στα «δίχτυα» τους; Σημαντικό είναι να προστατευτούν τα παιδιά αλλά και οι γονείς να γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν και πως να χειριστούν μια τέτοια κατάσταση.

Την Κυριακή 26 Νοεμβρίου, η εκπομπή ασχολείται με τη βία των ανηλίκων, που σοκάρει ολόκληρη τη χώρα. Μαρτυρίες που θα μας κάνουν να προβληματιστούμε, αλλά και τι λένε οι ειδικοί γι’ αυτό το φαινόμενο της εποχής.

Τέλος, μία συγκλονιστική εξομολόγηση από τη Σοφία Μπεκατώρου για τη ζωή της, τις καταγγελίες που έκανε και άνοιξαν τον δρόμο και για άλλες γυναίκες που είχαν κακοποιηθεί. Μιλάει για την οικογένειά της, αλλά και την αθλητική της πορεία.

Επί Τόπου με τον Νάσο Γουμενίδη, κάθε Σαββατοκύριακο στις 13:40 στο OPEN

#epitopou

Αρχισυνταξία – Υπεύθυνος θεμάτων : Δημήτρης Πώποτας

Βοηθός Αρχισυντάκτη: Ελίνα Κοτανίδου

Σκηνοθέτης: Άρης Λυχναράς

Δημοσιογραφική ομάδα:  Νίκος Νικολετάκης, Θόδωρος Στέφος, Μαρία Περδικέα, Μάνος Κοκοράκης