01-12-2023

Δύο απολαυστικά επεισόδια με μοναδικές Εικόνες, αυτό το Σαββατοκύριακο στο OPEN- Σάββατο στις 20:00 & Κυριακή στις 17:45

Δελτίο τύπου - Δύο απολαυστικά επεισόδια με μοναδικές ΕΙΚΟΝΕΣ, αυτό το Σαββατοκύριακο στο OPEN

Δύο απολαυστικά επεισόδια με μοναδικές «Εικόνες»,

αυτό το Σαββατοκύριακο στο OPEN

O Τάσος Δούσης και οι «Εικόνες» έχουν ετοιμάσει και αυτή την εβδομάδα τα καλύτερα και μας ταξιδεύουν σε δύο μοναδικούς προορισμούς! Το Σάββατο στις 20:00 οι «ΕΙΚΟΝΕΣ» ολοκληρώνουν το ταξίδι τους στο μαγευτικό Βιετνάμ και την Κυριακή στις 17:45 επισκέπτονται τη χριστουγεννιάτικη Χαϊδελβέργη!

O Τάσος Δούσης και οι «Εικόνες» το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου στις 20:00 αποχαιρετούν το Βιετνάμ, μία χώρα με πλούσια πολιτιστική κληρονομιά! Φτάνουν στην πόλη, Χο Τσι Μινχ, παλαιότερα γνωστή ως Σαϊγκόν, κάνουν βόλτα στη Νγκουιέν Χουέ, τον πιο πολυσύχναστο πεζόδρομο της πόλης, αλλά και στην Μπουί Βιέν, εκεί όπου χτυπά η «καρδιά» της νυχτερινής διασκέδασης.

Παρατηρούν την καθημερινότητα των κατοίκων της Χο Τσι Μινχ επισκεπτόμενοι το πάρκο Τάο Νταν, την αγορά Μπεν Θαν, το μοναδικό παγκοσμίως κλαμπ πουλιών, αλλά και τον Τιέν Χάου, τον παλαιότερο κινέζικο ναό της πόλης. Στη συνέχεια, επισκέπτονται το Κου Τσι, το εντυπωσιακό υπόγειο δίκτυο τούνελ των Βιετκόνγκ, αλλά και το ιστορικό και πολυτελές ξενοδοχείο Majestic. Ο Τάσος Δούσης και οι «ΕΙΚΟΝΕΣ» φτάνουν μέχρι το Δέλτα του ποταμού Μεκόνγκ για να συναντήσουν τους φιλικότατους αυθεντικούς Βιετναμέζους και να δοκιμάσουν την παραδοσιακή κουζίνα της περιοχής.

Την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου στις 17:45, ο Τάσος Δούσης και οι «ΕΙΚΟΝΕΣ» ταξιδεύουν στη Χαϊδελβέργη, σε αυτήν τη μαγική πόλη της Γερμανίας, όπου είναι σαν να έχει σταματήσει ο χρόνος!

Ανακαλύπτουν κάθε κρυφή γωνιά της εντυπωσιακής γέφυρας Καρλ Θέοντορ, η οποία ενώνει την παλιά με τη νέα πόλη της Χαϊδελβέργης. Εξερευνούν το φτιαγμένο από κόκκινο ψαμμίτη υπέροχο κάστρο της πόλης και παρατηρούν την παραμυθένια ομορφιά της Χαϊδελβέργης από ψηλά.

Θαυμάζουν τα μπαρόκ και αναγεννησιακής αρχιτεκτονικής κτήρια της Χαϊδελβέργης, όπως είναι και το Πανεπιστήμιο της πόλης, το τρίτο παλαιότερο της Ευρώπης!

Επίσης, επισκέπτονται την περίφημη Χριστουγεννιάτικη Αγορά της Χαϊδελβέργης, παραδοσιακές μπιραρίες και café για να απολαύσουν γερμανικές λιχουδιές.

Ο Τάσος Δούσης και η ομάδα του, στη συνέχεια, ανακαλύπτουν και το αριστοκρατικό Μπάντεν – Μπάντεν, όπου απολαμβάνουν βόλτες στη φύση, θαυμάζουν τα μοναδικής αρχιτεκτονικής κτήρια της πόλης και δοκιμάζουν παραδοσιακά εδέσματα.

«Εικόνες» με τον Τάσο Δούση: Σάββατο στις 20:00 και Κυριακή στις 17:45 στο OPEN!